Glazen Douchewand

Glazen douchewand laten plaatsen

Ben je op zoek naar een glazen douchewand voor je nieuwe badkamer? Dan ben je bij Glasatelier van Opdorp aan het juiste adres. We begrijpen dat je veel waarde hecht aan dit in het oog springende onderdeel van je badkamer. Een glazen douchewand zorgt namelijk niet alleen voor een luxueuzere uitstraling, het zorg er ook voor dat je badkamer een stuk groter lijkt. Het maakt niet uit of het om een inloopdouche, badwand of een losse zijwand gaat; onze specialisten staan voor je klaar om je glazen douchewand naar wens samen te stellen.

Glazen douchewanden op maat

Onze douchewanden worden exact op maat geproduceerd en zijn te leveren in verschillende soorten en kleuren glas. Glazen douchewanden van transparant glas zorgen ervoor dat het gehele douche gedeelte wordt betrokken bij de badkamer, terwijl douchewanden van melkglas of matglas extra privacy bieden terwijl je aan het douchen bent. Een combinatie van beide is ook mogelijk door het plaatsen van een strook matglas in het midden van de douchewand. Onze specialisten zorgen altijd voor een glazen douchewand op maat en afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Alle douchewanden die we leveren zijn van gehard veiligheidsglas, waardoor je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de douche. Dit glas is vijfmaal zo hard dan normaal glas, waardoor de glazen douchewand veel sterker is. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan versplinterd de wand in minder scherpe stukken. Kies je voor een glazen douchewand op maat? Ook dan garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Interieurtrend: stalen douchewanden

Dé interieurtrend van dit moment is de industriële look binnen badkamers. Met een douchewand van zwart staal creëer je een ruime inloopdouche en geef je de badkamer een krachtige en luxe afwerking. De douchewanden met zwarte omkadering hebben namelijk een stoere en robuuste uitstraling en geven de ruimte een mooie industriële sfeer. De profielen voor de douchewanden hebben een dichte en watervaste coating, waardoor het goed bestand is tegen vochtige ruimtes en het niet zal gaan roesten. Zodoende zijn dit type douchewanden en deuren een ideale manier om een robuuste uitstraling in de badkamer te verkrijgen.

Kosten van een glazen douchewand

De prijs van een glazen douchewand en het plaatsen ervan lopen sterk uiteen. Echter betaal je Glasatelier van Opdorp nooit teveel. Door de jarenlange samenwerkingen met onze leveranciers zorgen we er altijd voor dat je voordelig kunt genieten van bijvoorbeeld je nieuwe inloopdouche. Factoren die van invloed zijn op de prijs van een glazen douchewand zijn onder andere de grootte van het glas, de bewerking en de montage. Ben je benieuwd naar welke kosten je kunt verwachten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze specialist.

Glazen douchedeuren: schuifdeur of draaideur

Een douchewand is afzonderlijk te plaatsen als afscheiding in de badkamer of van de douche, maar vaak wordt er gekozen voor een glazen douchewand met deur. Hierbij kun je kiezen voor een glazen douchewand met schuifdeur of een draaideur. De eerste optie is vooral interessant bij een beperkte ruimte in de badkamer, vanwege de slimme manier waarop er gebruik wordt gemaakt van de ruimte die beschikbaar is. Een draaideur is makkelijker in gebruik, omdat het openen en weer sluiten van een glazen schuifdeur meer handelingen vereist. Dat komt doordat het open schuiven van de deur haaks staat op je looprichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialist voor advies.

VRIJBLIJVEND ADVIES AANVRAGEN

Glazen douchewand plaatsen & offerte aanvragen

Benieuwd naar wat Glasatelier van Opdorp voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan. Graag delen wij onze jarenlange ervaring met onze klanten om ervoor te zorgen dat je glazen douchewand, en daarmee je badkamer, helemaal volgens wens is. Onze specialisten zullen je badkamer opmeten, de glazen douchewand voor je bevestigen en zorgen dat je nog jarenlang kunt genieten van dit mooi stukje glas.

Offerte aanvragen

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.