4.8/5
4.8/5
4.8
4.8/5

(266 reviews) | Contact

Glasschade? 24/7 bereikbaar!

Spoed bij glasschade in ’s-Hertogenbosch?

Binnen 30 minuten hulp!

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten in Den Bosch

4.8/5

Uitstekend

Laat ook jouw ervaring achter

Mevrouw Korthals

Goed werk, ziet er keurig uit, heel erg bedankt!

5/5

5/5

Familie Dooijenburgh

Heel professioneel en vriendelijke mannen. Dank je wel voor het plaatsen!

4/5

4/5

Heer Stapel

Zeer tevreden over het gehele traject van offerte tot montage.

5/5

5/5

Mevrouw Schools – Swarts

Vakwerk!!! Vriendelijk personeel 👍

5/5

5/5

Glasbedrijf Den Bosch

Glasschade door inbraak, vandalisme of een ongeluk? Geen zorgen. Binnen 30 minuten helpen we jou om de situatie veilig te maken. Glasservice Noord biedt 24 uur glasservice in en rondom ’s-Hertogenbosch. Al 50 jaar zorgen wij voor tevreden klanten. Wij proberen jouw kapotte raam eerst te herstellen, voordat we overgaan op vervanging. Blijkt schadeherstel niet mogelijk? Dan zorgen wij voor een kwalitatief sterke en passende oplossing. Kortom, geen zorgen. We helpen jou naar een veilige situatie.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed binnen 30 minuten bij jou op locatie in Den Bosch. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog dezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

DSC00941

Onze voordelen

Glasservice Noord staat voor duurzaamheid, veiligheid, netjes werken en betrouwbaarheid. Zo staan wij klaar bij noodsituaties in en rondom Den Bosch en bieden we persoonlijk advies voor het glaswerk van jouw woning.

Glasservice Noord, jouw betrouwbare hulp bij spoedreparatie

Op zoek naar een erkende glaszetter in ’s-Hertogenbosch? Onze monteurs kijken altijd eerst naar duurzaam, vakkundig herstel voordat ze overgaan op vervanging van het glas. Zo is de schade snel hersteld en krijg jij de beste service. Neem contact op voor informatie en ervaar zelf de service en kwaliteit van Glasservice Noord. 

DSC00912

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.