Glaszetter Rossum

Rossum is een dorp aan de zuidoever van de rivier de Waal, in de gemeente Maasdriel in de Bommelerwaard in de Nederlandse provincie Gelderland. Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Je bent hierdoor een makkelijker doelwit voor inbrekers en er kan waterschade ontstaan omdat regen naar binnen kan komen. We begrijpen dat je snel geholpen wilt worden en daarom staan de glaszetters van Glasservice Noord 24 uur per dag voor je klaar. Onze ervaren glaszetters hebben een grote voorraad glas bij zich en werken volgens de laatste eisen en standaarden. In noodgevallen zorgen ze ook direct voor een passende noodoplossing, veilig voor mens en dier. Op deze manier biedt Glasservice Noord voor ieder kapotte raam een oplossing. Dus ben je op zoek naar een glaszetter in Rossum of een andere gemeente in de buurt? Plan dan direct een afspraak in met onze glasschade specialist.

ONLINE SCHADE MELDEN

Glasschade in Rossum?

Heb je glasschade en wil je direct geholpen worden? Glasservice Noord is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Moet er een ruit vervangen worden en wil je dat er meteen iemand komt? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij komen dan snel bij je langs en plaatsen direct vervangend glas of brengen een noodvoorziening aan. In ieder geval zorgen we ervoor dat het pand netjes dicht is zodat het weer veilig wordt. In dit geval zal onze glaszetter ook meteen een vervolgafspraak plannen. Voorkom grotere problemen en neem dus direct contact op met onze ervaren en gecertificeerde specialisten.

Glas repareren of vervangen in Rossum

Soms is een complete vervanging van het glas de beste optie, maar mocht het mogelijk zijn dan repareren we een kapotte ruit. Dit is namelijk een duurzamere oplossing en je bespaart ook nog eens op de kosten van het schadeherstel. We zorgen ervoor dat uw raam weer in de originele staat teruggebracht wordt. Heb je isolatieglas dat lekt of wil je dubbel glas laten plaatsen? Wij komen vrijblijvend bij je langs om je te adviseren over de beste oplossing. Wij maken graag een afspraak op een moment wanneer het voor jou het beste uitkomt. Aansluitend ontvang je van ons een passende en vrijblijvende offerte.

Ook helpen we je met:

  • Vervangen van uw lekke isolatieruit
  • Levering van isolatieglas, veiligheidsglas, dubbelglas in alle soorten en maten
  • Renovatieprojecten
  • Kunst & design van glas
  • Spiegels, deuren en deurbeslag
  • Advies omtrent glas en eventuele afwikkeling bij schade.

Glasverzekering bij glasschade

Helaas maken veel mensen het wel eens mee: een bal door een ruit, een ongeluk waardoor het glas breekt of een ruit die ingegooid is. Een glasverzekering dekt in veel gevallen de schade aan de ramen van een woning. Met een glasverzekering hoef je je dus niet druk te maken over de kosten van glasherstel.

Niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd. Schade als gevolg van een natuurramp wordt bijvoorbeeld niet vergoed. De glasverzekering dekt ook geen schade aan glas als gevolg van een verbouwing, inbraak of brand. Deze schade is gedekt onder de opstalverzekering of inboedelverzekering. Daarnaast denken veel huiseigenaren dat glasschade geheel onder de opstalverzekering valt. Dit is niet altijd het geval. Bij een huurwoning valt glasschade vaak onder de verantwoordelijkheid van de verhuurder. Kijk je huurcontract dus altijd na want het kan voorkomen dat je zelf aansprakelijk bent voor glasschade. Het is daarom raadzaam om goed uit te zoeken of je een glasverzekering hebt

Wil je weten of je een glasverzekering hebt of dat je op een andere manier gedekt bent tegen glasschade? Neem dan contact op met een van onze ervaren specialisten. Bij ons kun je namelijk terecht voor al je vragen met betrekking tot je opstal- en glasverzekering. Mocht je een glasverzekering hebben, dan kunnen we in de meeste gevallen de factuur direct naar de verzekeraar opsturen. Dit betekent dat je zelf dus geen betaling hoeft te doen.

Binnen 2 minuten een afspraak met onze glaszetter in Rossum

Wil je direct een afspraak inplannen of meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in of neem 24 uur per dag telefonisch contact met ons op via 073 – 641 74 39. Je krijgt dan direct een van onze gekwalificeerde medewerker aan de lijn. Vaak kunnen we binnen een aantal uur op locatie aanwezig zijn voor een eventuele noodvoorziening of direct de schade verhelpen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.