Glasservice

Glaszetter regio Den Bosch

Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Je bent hierdoor een makkelijker doelwit voor inbrekers en er kan waterschade ontstaan omdat regen naar binnen kan komen. We begrijpen dat je snel geholpen wilt worden en daarom staan de glaszetters van Glasservice Noord 24 uur per dag voor je klaar. Onze ervaren glaszetters hebben een glas bij zich en werken volgens de laatste eisen en standaarden. In noodgevallen zorgen ze ook direct voor een passende noodoplossing, veilig voor mens en dier. Op deze manier biedt Glasservice Noord voor ieder kapotte raam een oplossing.

Dus ben je op zoek naar en glaszetter uit Den Bosch, Empel, Rosmalen, Nuland, Geffen, Vinkel, Berlicum, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Wijbosch, Vught, Boxtel, Cromvoirt, Vlijmen, Drunen, Haarsteeg, Heusden, Ammerzoden, Hedel, Heeswijk-Dinther, Kerkdriel, Velddriel, Alem, Rossum of andere gemeenten in de regio? Plan dan direct een afspraak in met onze glasschade specialist.

ONLINE SCHADE MELDEN

24-uurs glasservice

Heb je glasschade en wil je direct geholpen worden? Glasservice Noord is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Moet er een ruit vervangen worden en wil je dat er meteen iemand komt? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij komen dan snel bij je langs en plaatsen direct vervangend glas of brengen een noodvoorziening aan. In ieder geval zorgen we ervoor dat het pand netjes dicht is zodat het weer veilig wordt. In dit geval zal onze glaszetter ook meteen een vervolgafspraak plannen. Voorkom grotere problemen en neem dus direct contact op met onze ervaren en gecertificeerde specialisten.

Glas repareren of vervangen

Soms is een complete vervanging van het glas de beste optie, maar mocht het mogelijk zijn dan repareren we een kapotte ruit. Dit is namelijk een duurzamere oplossing en je bespaart ook nog eens op de kosten van het schadeherstel. We zorgen ervoor dat uw raam weer in de originele staat teruggebracht wordt. Heb je isolatieglas dat lekt of wil je dubbel glas laten plaatsen? Wij komen vrijblijvend bij je langs om je te adviseren over de beste oplossing. Wij maken graag een afspraak op een moment wanneer het voor jou het beste uitkomt. Aansluitend ontvang je van ons een passende en vrijblijvende offerte.

Ook helpen we je met:

 • Vervangen van uw lekke isolatieruit
 • Levering van isolatieglas, veiligheidsglas, dubbelglas in alle soorten en maten
 • Renovatieprojecten
 • Kunst & design van glas
 • Spiegels, deuren en deurbeslag
 • Advies omtrent glas en eventuele afwikkeling bij schade.

Glasverzekering bij glasschade

Helaas maken veel mensen het wel eens mee: een bal door een ruit, een ongeluk waardoor het glas breekt of een ruit die ingegooid is. Een glasverzekering dekt in veel gevallen de schade aan de ramen van een woning. Met een glasverzekering hoef je je dus niet druk te maken over de kosten van glasherstel.

Niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd. Schade als gevolg van een natuurramp wordt bijvoorbeeld niet vergoed. De glasverzekering dekt niet alle schade aan glas als gevolg van een verbouwing, inbraak of brand. Deze schade is gedekt onder de opstalverzekering of inboedelverzekering. Daarnaast denken veel huiseigenaren dat glasschade geheel onder de opstalverzekering valt. Dit is niet altijd het geval. Bij een huurwoning valt glasschade vaak onder de verantwoordelijkheid van de verhuurder. Kijk je huurcontract dus altijd na want het kan voorkomen dat je zelf aansprakelijk bent voor glasschade. Het is daarom raadzaam om goed uit te zoeken of je een glasverzekering hebt.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak inplannen of meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in of neem 24 uur per dag telefonisch contact met ons op via 073-6417439. Je krijgt dan direct een van onze gekwalificeerde medewerker aan de lijn. Vaak kunnen we binnen een uur op locatie aanwezig zijn voor een eventuele noodvoorziening of direct de schade verhelpen.

Contactformulier

  HeerMevrouw

  INDIEN UW EEN OFFERTE AANVRAAG DOET VUL DAN ONDERSTAANDE VELDEN OOK IN

  UPLOAD FOTO(S)

  Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)
  Upload bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.