Showroom

Glas is sprankelend, sterk en met veel andere materialen te combineren. Of het nu gaat om een hardglazen deur, een achterwand voor in de keuken, een spiegel op maat of iedere andere denkbare toepassing, in onze showroom vertellen we je er graag alles over. Ook de accessoires zoals handgrepen en andere bevestigingsmaterialen zijn aanwezig. Hier kunnen wij in een comfortabele setting onder het genot van koffie of thee diverse voorbeelden laten zien en voelen.

Kwalitatieve producten, aandacht voor de klant en resultaatgericht werken staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij staan jouw wensen en ideeën centraal. Door onze kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen wij je uitstekend advies op maat geven. Ook geven we graag advies over welke type glas je het beste kunt kiezen, of het nu gaat om veiligheidsglas, brandwerend glas of andere toepassingen. Hierbij houden we altijd rekening met de veiligheidseisen die vaak door wetgeving worden gesteld. We nodigen je graag uit om alle ideeën, tekeningen en plannen mee te nemen, zodat we eventueel direct een passende offerte kunnen opmaken.

Glasservice Noord beschikt over een eigen glasatelier waar alle mogelijke bewerkingen aan glas kan worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het maken van uitsparingen of het bewerken van glas in elke gewenste vorm. Is je interesse gewekt en wil je advies over onze producten of inspiratie opdoen? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Bezoekadres Showroom

Spanjaardwaard 43
Bedrijventerrein Empel-Maasakkers
5236 XR ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 – 641 74 39