Glasatelier

Van Opdorp GLAS

Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas bij Van Opdorp GLAS. Laat je bijvoorbeeld betoveren door de fraaie sprankeling van een modern glas in lood raam. Of creëer licht en ruimte in je huis of bedrijfspand door het plaatsen van een glazen deur, trap, balustrade of luifel.

Glasatelier Den Bosch

Glasservice Noord beschikt over een eigen glasatelier in Den Bosch waar alle mogelijke bewerkingen aan glas kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het maken van uitsparingen of het bewerken van glas in elke gewenste vorm. Het vervaardigen van de volgende producten behoort tot de mogelijkheden:

Glazen Douchewanden

douchewand-glasservicenoord

Glazen Binnendeuren

Glazen binnendeur, Glasservice Noord

Glazen Balustrades

glazen-balustrade

Glazen Achterwanden Keuken

Keuken achterwand met lakglas, Glasservice Noord

Monumentenglas

Glas in Lood, Glasservice Noord

Maak een afspraak in ons glasatelier

Is je interesse gewekt en wil je advies over onze producten of inspiratie opdoen? Dan nodigen we je graag uit in ons glasatelier in Noord-Brabant . In een comfortabele setting en onder het genot van koffie of thee vertaalt glazenier Joost jouw verhaal of idee in een unieke creatie van glas. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Naarmate ik ouder werd, ontdekte ik steeds meer van de diversiteit en mogelijkheden van dit prachtige product. Ik raakte geïnspireerd en wilde meer en meer maken van glas. - Joost van Opdorp

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.