Glazen binnendeuren

Glazen binnendeur laten plaatsen

Altijd al een ruimtelijk gevoel willen creëren met een stijlvolle en moderne glazen deur? Het laten plaatsen van een glazen deur zorgt er niet alleen voor dat ruimtes meer met elkaar verbonden worden, het zorgt ook voor meer lichtinval in je huis. Een glazen deur is dus een echte blikvanger!

Benieuwd naar wat Van Opdorp Glas voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met een van onze specialisten op voor advies en inspiratie.

22.-Glazen-deuren-pagina-Glazen-deur-laten-plaatsen

Soorten glazen deuren

Glazen draaideur

De draaideur is de meest gekozen soort binnen de glazen deuren. Met een glazen draaideur behoud je de natuurlijke lichtinval in je huis, of je nu kiest voor helder, volledig mat of gedeeltelijk mat glas. De klassieke glazen draaideur opent in beide richtingen, maar het is ook mogelijk om deze, maar naar één richting te laten openen.

Glazen schuifdeur

Een glazen schuifdeur draagt ten opzichte van een draaideur nog meer bij aan open gevoel van je woning. Door de deur open te schuiven zorg je ervoor dat twee kamers in elkaar overlopen. Wel heeft deze optie een bredere deuropening nodig, aangezien de deur niet helemaal open kan vanwege het handvat. Ook hebben de glazen schuifdeuren een esthetische meerwaarde doordat de meeste systemen zwevend zijn.

Glazen deur op maat

Het kan soms lastig zijn om de juiste glazen binnendeur te kiezen. Dit komt doordat een binnendeur goed moet aansluiten bij de rest van het interieur. We nodigen je dan ook graag uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen wij in een comfortabele setting diverse voorbeelden laten zien en voelen. Ook de accessoires zoals handgrepen en andere bevestigingsmaterialen zijn aanwezig. Onze specialisten luisteren graag naar je wensen een ideeën om zo tot de perfecte glazen deur op maat te komen.

 

Veelgestelde vragen

Onze glazen deuren worden exact op maat geproduceerd en zijn te leveren in verschillende soorten en kleuren glas. Onze specialisten zorgen altijd voor een glazen douchewand op maat en afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Alle deuren die we leveren zijn van gehard veiligheidsglas, waardoor je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Dit glas is vijfmaal zo hard dan normaal glas, waardoor de glazen deur veel sterker is. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan versplinterd de wand in minder scherpe stukken. Kies je voor een glazen deur op maat? Ook dan garanderen wij de hoogste kwaliteit.

De voordelen van glazen deuren zijn bij vrijwel iedereen bekend. Een prachtige scheiding van glas tussen verschillende ruimtes zorgt namelijk voor een groter ruimtegevoel. Samen met de esthetische meerwaarde kan het ook nog eens voor een waardestijging van je woning zorgen. Glazen deuren zijn stijlvol, modern én veilig. Al onze deuren zijn namelijk van gehard glas gemaakt waardoor ze niet in scherven uiteenvallen mocht het onverhoopt breken. Een ander groot voordeel is dat de deuren in elke gewenste ruimte kunnen worden geplaatst zonder dat er standaard kozijnen voor nodig zijn. Het is namelijk mogelijk om de deuren in een muuropening te plaatsen. Zo ontstaat er een prachtige afscheiding tussen twee ruimtes. Het transparante karakter van glas zorgt automatisch voor betere lichtinval waardoor je huis helderder aanvoelt.

De prijs voor het laten plaatsen van een glazen deur varieert sterk. De prijs is namelijk niet alleen afhankelijk van het soort deur dat geplaatst wordt, maar ook van de dikte, afmeting en montage van het glas. Uiteraard kunnen onze specialisten je wel een indicatie geven. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier of bel naar (073) 613 14 48. Graag gebruiken we de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan om tot een advies op maat te komen.

Glazen deuren

Voordelen glazen binnendeuren

Onze glazen binnendeuren kunnen geplaatst worden in ieder gewenste ruimte, zonder dat er standaard kozijnen voor nodig zijn. Het is namelijk mogelijk om de deuren in een muuropening te plaatsen. Zo ontstaat er een prachtige afscheiding tussen twee ruimtes. Een scheiding van glas tussen verschillende ruimtes zorgt voor een groter ruimte gevoel. Het transparante karakter van glas zorgt automatisch voor betere lichtinval waardoor je huis helderder aanvoelt.

Wil je meer weten?

Op zoek naar hulp of advies op maat voor jouw situatie? Neem contact op met de glas specialisten van Glasservice Noord en wij helpen je direct verder. Geen onduidelijke werkwijze of onverwachte kosten, maar de zekerheid die jij verdient. 

Benieuwd naar onze werkwijze of op zoek naar het juiste advies? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Vrijblijvende informatie ontvangen? Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met je op!

Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.