Balustrades

Glazen balustrade laten plaatsen

Wil je je balkon, trap of vide een elegante en ruimtelijke uitstraling geven? Het laten plaatsen van een glazen balustrade zorgt niet alleen voor een onbelemmerd uitzicht, het verhoogt ook de waarde van je huis. En ondanks de vaak slanke constructie zijn de glazen balustrades van Van Opdorp Glas van hoge kwaliteit glas en daardoor veilig voor iedereen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij het laten plaatsen van een glazen balustrade? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met een van onze specialisten. 

21.-Balustrades-pagina-Glazen-balustrade-laten-plaatsen

Doe inspiratie op

Glazen balustrades zowel buiten als binnen

Een glazen balustrade kan in verschillende functies en zowel binnen als buiten toegepast worden. Wil je een glazen balustrade binnen plaatsen, dan is dat bijvoorbeeld mogelijk bij een overloop, vide of als bescherming tegen het vallen op een trap. Hiermee is het een elegant alternatief voor een railing of hekwerk. Je kunt een glazen balustrade buiten vaak terugvinden als Frans balkon of als glazen wand bij een balkon of dakterras.

Glazen balustrade op maat

Van Opdorp Glas levert elke glazen balustrade op maat. Tijdens een afspraak in onze showroom zorgen wij ervoor dat jij weet wat je bestelt. Onze specialisten horen dan ook graag wat jouw specifieke wensen zijn.

Veelgestelde vragen

Van Opdorp Glas stelt altijd de hoogste eisen aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Daarom worden onze glazen balustrades vervaardigd van gehard-gelaagd glas waarbij dikte en uitvoering per project worden bekeken. Net zoals al onze glazen wanden, kunnen we ook dit product uitvoeren in mat glas of met een print.

Glazen balustrades kunnen worden gemonteerd met:

  • Balusters: hierbij wordt het glas met klemmen bevestigd aan RVS staanders.
  • Klemprofielen: het glas wordt in een aluminium vloerprofiel geplaatst. Een RVS handgreep komt boven op het glas.
  • Adapters: voor maximale visuele transparantie, door toepassing van RVS adapters tegen de trap en/of verdiepingsvloeren.

Het plaatsen van een glazen balustrade neemt een aantal voordelen met zich mee. Onze balustrades die wij leveren zijn namelijk van gehard/gehard-gelaagd veiligheidsglas, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid en onderhoud. Een andere grote voordeel van glas is dat het, ten opzichte van bijvoorbeeld hout, gemakkelijk schoon te maken is. Met een volglazen balustrade krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht vanaf balkons onbelemmerd. Dit zorgt in veel gevallen voor een waardestijging van en huis. Een glazen balustrade is dus altijd een slimme investering.

Bij het laten plaatsen van een balustrade van glas hebben verschillende factoren een invloed op de prijs. Binnen de verschillende systemen kan er namelijk een behoorlijk prijsverschil optreden. In alle gevallen maakt Van Opdorp Glas gebruik van veiligheidsglas dat voldoet aan de laatste eisen. Benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van een glazen balustrade? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze die past bij je wensen en budget.

glazen-balustrade-5-768x1024

Onze voordelen

Van Opdorp Glas levert elke glazen balustrade helemaal op maat !

Wil je meer weten?

Graag delen wij onze jarenlange ervaring met onze klanten om ervoor te zorgen dat je glazen balustrade, en daarmee je woning, helemaal volgens wens is. Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Van Opdorp Glas voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan.

Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.