4.8/5
4.8/5
4.8
4.8/5

(266 reviews) | Contact

Glasschade? 24/7 bereikbaar!

Spoed bij glasschade?

Binnen 30 minuten hulp!

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (266)

4.8/5

Uitstekend

Mevrouw Nolten-Giezenberg

Prettig personeel dat alles ook weer netjes achterlaat.

5/5

5/5

Heer Beijnen

Zeer vriendelijk personeel. Snel en netjes de klus geklaard.

5/5

5/5

Heer Siemons

Prettige en naar mijn mening kundige medewerkers. Netjes en snel gewerkt!

5/5

5/5

Smederij van der Helm

Goede services en echte vakmensen.

5/5

5/5

Glasschade? Geen zorgen.

Vervelend dat je glasschade hebt door inbraak, vandalisme of simpelweg een ongeluk. Glasservice Noord biedt 24 uur per dag spoedservice voor glasafdichting van de schade. Binnen 30 minuten (onder voorbehoud) helpen wij om de situatie veilig te stellen en herstellen we de ruit definitief op een later tijdstip. 

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in de regio Den Bosch binnen 30 minuten op locatie (onder voorbehoud) voor een noodafdichting met glas.

De hersteltijd van de glasschade hangt af van het type beglazing dat vervangen moet worden. Wij doen altijd ons uiterste best doen om de glasschade zo spoedig mogelijk te herstellen binnen de mogelijkheden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

0921

Onze voordelen

Glasservice Noord staat voor je klaar bij noodsituaties. Wij zijn jouw lokale partij die zich inzet voor duurzaamheid, netjes werken en betrouwbaarheid. Zo zorgen we voor de beste oplossing en een veilige situatie voor mens en dier. Je ontvangt altijd advies op maat.

Spoedservice nodig bij glasschade?

Op zoek naar een ervaren glaszetter bij jou in de buurt? Onze erkende monteurs kijken naar duurzaam, vakkundig herstel voordat ze overgaan op vervanging van het glas. Zo is de schade snel hersteld en krijg jij de beste service. Neem contact op voor informatie en ervaar zelf de service en kwaliteit van Glasservice Noord.  

6.-Glasschade-pagina-Spoedservice-nodig-bij-glasschade-(2)

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.