Spoed bij glasschade?

Binnen 30 minuten hulp!

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (266)

4.8/5
Uitstekend

Mevrouw Nolten-Giezenberg

Prettig personeel dat alles ook weer netjes achterlaat.

5/5

5/5

Heer Beijnen

Zeer vriendelijk personeel. Snel en netjes de klus geklaard.

5/5

5/5

Heer Siemons

Prettige en naar mijn mening kundige medewerkers. Netjes en snel gewerkt!

5/5

5/5

Smederij van der Helm

Goede services en echte vakmensen.

5/5

5/5

Glasschade? Geen zorgen.

Heb je last van glasschade door inbraak, vandalisme of een ongeluk? Bij Glasservice Noord bieden we 24-uurs spoedservice voor glasafdichting van de schade. Binnen 30 minuten (onder voorbehoud) staan we paraat om de situatie veilig te stellen en herstellen we de ruit definitief op een later tijdstip. Onze experts zorgen voor snelle en professionele oplossingen voor al jouw glasschade-uitdagingen.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39

Onze monteurs zijn bij spoed in de regio Den Bosch binnen 30 minuten op locatie (onder voorbehoud) voor een noodafdichting met glas.

De hersteltijd van de glasschade hangt af van het type beglazing dat vervangen moet worden. Wij doen altijd ons uiterste best doen om de glasschade zo spoedig mogelijk te herstellen binnen de mogelijkheden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Ruit kapot Den Bosch, glasschade in Den Bosch, Glaszetter Den Bosch, Glasschade verzekering

Ruit kapot? Kies voor Glasservice Noord

Bij Glasservice Noord staan we paraat bij noodsituaties zoals glasschade, wanneer je ruit kapot is. Wij zijn jouw vertrouwde lokale partner die zich inzet voor duurzaamheid, netheid en betrouwbaarheid. Ons doel is altijd om de beste oplossing te bieden en een veilige situatie te creëren voor mens en dier. Bij ons ontvang je altijd advies op maat, zodat je snel en effectief geholpen wordt bij glasschade en noodsituaties.

Spoedservice nodig bij glasschade?

Op zoek naar een ervaren glaszetter in de regio Den Bosch? Bij Glasservice Noord vind je erkende monteurs die eerst kijken naar duurzaam en vakkundig herstel voordat ze overgaan tot vervanging van het glas. Hierdoor wordt de schade snel en effectief hersteld, en krijg jij de best mogelijke service. Neem contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf de uitstekende service en kwaliteit van Glasservice Noord

Spoedservice Glasschade of ruit kapot, Glaszetter Den Bosch, Glaszetter Brabant

Wil je meer weten?

Op zoek naar hulp of advies op maat voor jouw situatie? Neem contact op met de glas specialisten van Glasservice Noord en wij helpen je direct verder. Geen onduidelijke werkwijze of onverwachte kosten, maar de zekerheid die jij verdient. 

Benieuwd naar onze werkwijze of op zoek naar het juiste advies? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Vrijblijvende informatie ontvangen? Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met je op!

Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.