Over ons

Echt verstand van glas

Zo vader zo zoon is in dit familie bedrijf een letterlijk begrip. We zijn nu 3 generaties verder en uitgegroeid tot een waar begrip in de regio ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf Glasservice Noord en Opdorp Glas worden vol enthousiasme en passie gevoerd door Joost van Opdorp en zijn gekwalificeerde werknemers met als motto “Het probleem verdwijnt waar van Opdorp verschijnt”. Vanuit ons kantoor en atelier aan de Spanjaardwaard te
’s-Hertogenbosch sturen wij onze krachten aan om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Glasservice Noord is gespecialiseerd in glasschade herstel in geval van onder andere vandalisme, inbraak of een ongeluk met glas. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verbetering van glassoorten in geval van warmte- en geluidisolatie, letselbeperking, inbraak- en brand vertraging. Tevens beschikt Glasservice Noord over een 24 uur service bij glasschade.
Bel bij Glasschade 24/7: 073 – 641 74 39.

Opdorp Glas is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van vlakglas. Alle glazenierswerkzaamheden zoals slijpen, boren, frezen en stralen van glas zijn werkzaamheden die wij voor je kunnen verzorgen. Ook glazen deuren, douche opstellingen, glas in lood,  glazen trappen, vloeren, balustrades, full-colour bedrukking op glas, spiegels, figuurglas, Screenlineglas, lak glas of bijvoorbeeld een simpel stukje glas voor een koelkast of schilderij; je kunt er bij ons mee terecht.

1640

24/7 noodhulp & herstel

Voor spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Bel nu: 073 – 641 74 39

Unieke glasprojecten

Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas bij van Opdorp Glas. Laat de specialisten je verhaal of idee vertalen in een unieke creatie van glas.

Hoogwaardige glasproducten

Glas is sprankelend, sterk en met veel andere materialen te combineren. In onze showroom vertellen we je er graag alles over. Maak vrijblijvend een afspraak.

1705

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van glas!

Veel klanten kiezen al voor langere tijd voor onze kwaliteit en service. Denk hierbij aan particulieren, woningbouwverenigingen en stichtingen, gemeentes, gezondheidsinstellingen, vastgoed eigenaren, verzekeraars, bouwbedrijven, interieur en timmerbedrijven, keuken-, badkamer- en tegelbedrijven architecten, woonconsulenten en makelaars.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Glasservice Noord is gespecialiseerd in glasschade herstel in geval van onder andere vandalisme, inbraak of een ongeluk met glas. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verbetering van glassoorten in geval van warmte- en geluidsisolatie, letselbeperking, inbraak- en brandvertraging. Tevens beschikt Glasservice Noord over een 24 uur service bij glasschade.

Joost

Ernad

Alisa

Suzanne

Edin

Jan

Wesley

Daris

Bram

Gabry

Wil je meer weten?

Een goede en accurate vervanging van je ruit bij glasschade of lekke isolatieruiten, gecombineerd met service van een gedreven glaszetter én een concurrerende prijs. Wij nemen het hele proces voor je uit handen. Het probleem verdwijnt waar Opdorp Glas verschijnt!

Neem contact op

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij proberen z.s.m. contact met je op te nemen.

Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.