Over Ons

Glasservice Noord en Glasatelier van Opdorp …Echt verstand van glas!

Zo vader zo zoon is in dit familie bedrijf een letterlijk begrip. We zijn nu 3 generaties verder en uitgegroeid tot een waar begrip in de regio ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf Glasservice Noord en Glasatelier van Opdorp worden vol enthousiasme en passie gevoerd door Joost van Opdorp en zijn gekwalificeerde werknemers met als motto “Het probleem verdwijnt waar van Opdorp verschijnt”.
Vanuit ons kantoor en atelier aan de Spanjaardwaard te ’s-Hertogenbosch sturen wij onze krachten aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Glasservice Noord is gespecialiseerd in glasschade herstel in geval van onder andere vandalisme, inbraak of een ongeluk met glas. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verbetering van glassoorten in geval van warmte- en geluidisolatie, letselbeperking, inbraak- en brand vertraging. Tevens beschikt Glasservice Noord over een 24 uur service bij glasschade.

Glasatelier van Opdorp is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van vlakglas. Alle glazenierswerkzaamheden zoals slijpen, boren, frezen en stralen van glas zijn werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen. Ook glazen deuren, douche opstellingen, glas in lood, brandschilderwerk, glazen meubels, glazen trappen, vloeren, balustrades, full-colour bedrukking op glas, spiegels, figuurglas, Screenlineglas, monumentenglas, glazen grafmonumenten, lak glas of bijvoorbeeld een simpel stukje glas voor een koelkast of schilderij; je kunt er bij ons mee terecht.

Glasatelier van Opdorp…Kun jij het zien? Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van glas!

Veel klanten kiezen al voor langere tijd voor onze kwaliteit en service. Denk hierbij aan particulieren, woningbouwverenigingen en stichtingen, gemeentes, gezondheidsinstellingen, vastgoed eigenaren, verzekeraars, bouwbedrijven, interieur en timmerbedrijven, keuken-, badkamer- en tegelbedrijven architecten, woonconsulenten en makelaars.