Glazen achterwanden

Glazen achterwand laten plaatsen

Omdat het glaswerk in je huis bepalend is voor de uitstraling, biedt Van Opdorp Glas naast reguliere glasplaten diverse opties om uw keuken of badkamer achterwand fraaier te maken met behulp van glas.

Het is mogelijk om de achterwand te voorzien van een RAL of NCS kleur, tekst erin te laten stralen of zelfs een full colour afbeelding erop te laten drukken. We begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft, daarom staan onze adviseurs je ook te hulp bij het verwezenlijken van je wens.

15.-Achterwand-keuken-pagina-Glazen-achterwand-laten-plaatsen

Doe inspiratie op

Glazen achterwand keuken met tekst

Het is ook een optie om een glazen achterwand te verfraaien met tekst. Denk hierbij aan inspirerende quotes of woorden die met de werkzaamheden in de keuken te maken hebben. Door het gebruik van een transparante of witte glasplaat zal de tekst extra duidelijk uitspringen. De achterwanden met tekst worden op maat geleverd en ook het ontwerp wordt op maat gemaakt voor de keuken. 

Glazen achterwand met print

Door de jarenlange ervaring in glas en het volgen van de verschillende technologische ontwikkelingen waarop men glas kan printen, kan Van Opdorp Glas u hoogwaardige glazen achterwanden met een afbeelding leveren. 

Glazen achterwand op maat

Ben je op zoek naar een glazen achterwand voor je keuken of badkamer?  Dan ben je bij Van Opdorp Glas aan het juiste adres. Omdat het glaswerk in je huis bepalend is voor de uitstraling, biedt Van Opdorp Glas naast reguliere glasplaten ook een aantal extra opties aan. Op deze manier kun je een persoonlijke en unieke touche geven aan je keuken.

Veelgestelde vragen

Van Opdorp Glas levert glazen achterwanden volledig op maat. Uitsparingen voor stopcontacten? Geen enkel probleem. Heb je niets met de groene kleur van het glas? Wij kunnen elke RAL of NCS kleur op extra helder float glas laten aanbrengen. Tijdens een afspraak in onze showroom zorgen wij ervoor dat je weet wat je bestelt. Onze specialisten horen dan ook graag wat je specifieke wensen zijn.

Een glazen spatwand achter een fornuis of kookplaat is niet alleen mooi maar biedt ook praktische voordelen:

  • Bestand tegen hoge temperaturen. Daarmee zijn ze geschikt voor de achterwand van alle typen kookplaten.
  • Verschillende kleuren leverbaar. Zo kun je altijd de kleur kiezen die bij de rest van de keuken past.
  • Het is door het ontbreken van kit of cement gemakkelijk schoon te maken
  • Het glas weerkaatst licht, waardoor je keuken groter lijkt.
  • Door de vele extra opties kun je je keuken uniek en persoonlijk maken.

De prijs voor het laten plaatsen van een glazen achterwand in de keuken of badkamer kan sterk uiteenlopen. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de afmeting van de glasplaat, de kleur of structuur van het glas, het aantal uitsparingen en eventuele andere bewerkingen zoals het aanbrengen van een afbeelding of straalwerk. Het is dus erg lastig om een vaste prijsindicatie voor jouw glazen achterwand te geven.

Toch benieuwd naar de mogelijkheden en eventuele kosten voor het laten plaatsen van een glazen achterwand? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Graag gebruiken we de kennis die we in de afgelopen tientallen jaren hebben opgebouwd om tot een advies op maat te komen.

20.-Achterwand-keuken-pagina-Onze-voordelen

Onze voordelen

Van Opdorp Glas heeft een eigen atelier en kan daardoor elke glazen achterwand voor in een keuken op maat maken. Zo zijn uitsparingen voor stopcontacten en schakelaars geen enkel probleem. Ook kun je zelf een kleur kiezen. Wij kunnen elke RAL of NCS kleur op extra helder float glas aanbrengen.

Wil je meer weten?

Graag delen wij onze jarenlange ervaring met onze klanten om ervoor te zorgen dat je glazen achterwand, en daarmee je keuken, helemaal volgens wens is. Onze specialisten zullen je keuken opmeten, de glazen achterwand voor je bevestigen en zorgen dat je nog jarenlang kunt genieten van dit mooi stukje glas. Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Van Opdorp Glas voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan.

Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.