Besparen met glas Besparen met glas

Wilt u weten wat u kunt besparen met glas?

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie!

Benieuwd wat je kunt besparen met glas?

Ontvang vrijblijvend een offerte!

Ontvang vrijblijvend een offerte!

Verduurzamen Met Glas

Zo verduurzaam je met glas

Verduurzaming van glas, wat houdt dit in? Verduurzamen doe je door je huidige beglazing te vervangen door beglazing van betere kwaliteit met een hogere warmte-isolatie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voordelig voor je portemonnee. Bijkomende voordelen: het is stiller in huis, het tocht minder en het wooncomfort wordt vergroot.

Meer weten over hoe je jouw woning verduurzaamt met glas? Lees er alles over in onze brochure.   

Onze voordelen

Glasservice Noord zet zich al 50 jaar iedere dag in voor duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en de beste service. 

8.-Verduurzamen-met-glas-Onze-voordelen
Geld verdienen Glasservice Noord

Benieuwd naar wat je kunt besparen?

Ons kwalitatieve, duurzame glasproducten houden de kou in de winter en de warmte in de zomer buiten. Goed voor je energierekening en voor het klimaat. De besparing hangt wel af van de soort woning, de huidige graad van isolatie, het type cv-ketel, het soort glas, hoeveel glas er in totaal aanwezig is en nog veel meer.

Benieuwd wat je precies kunt besparen door jouw ramen te vervangen door kwalitatief HR++ dubbelglas, triple glas of vacuümglas? Doe de bespaarcheck!

Ontvang vrijblijvend een offerte!

Ervaringen van onze klanten (266)

4.8/5
Uitstekend

Van der Meulen

In 1 dag heel huis met HR++. Super gedaan. Harde werkers met veel regen stug door gegaan.

5/5

5/5

Woonmeij

Heel goed werk! De monteur heeft het vakkundig en snel gedaan.

5/5

5/5

Claeren Risicobeheerders

Goede service en contact. Uitmuntende planning die nog even de afspraak checkt een paar dagen ervoor :).

5/5

5/5

Heer van der Heijde

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel, zowel aan de telefoon als over de vloer

5/5

5/5

Bespaar kosten door te verduurzamen met glas

Je huis isoleren is een investering. Maar, het is een eenmalige investering, waarvan je besparing zult merken in je energierekening. Het tocht minder in huis, je wooncomfort wordt vergroot en het zorgt voor beperkt warmteverlies waardoor je cv-ketel minder hoeft te verwarmen en je minder gas nodig hebt. Zo vallen jouw maandelijkse energiekosten, dankzij het juiste isolatieglas, lager uit dan met enkel glas.

Veelgestelde vragen

Je kunt voor het isoleren en andere duurzame maatregelen van je woning diverse subsidies en leningen aanvragen. Zo is er subsidie op isolatie, maar ook kun je extra hypotheekruimte voor energiebesparing afsluiten of voordelig lenen met de energiebespaarlening Voor een volledig overzicht van de verschillende subsidies en leningen kun je kijken naar de energiesubsidiewijzer Kom je er niet helemaal uit? De specialisten van Glasservice Noord kunnen je adviseren en ondersteunen bij het aanvragen van subsidies.

Heb jij nog enkel glas in je kozijnen zitten? Dan adviseren we om direct te vervangen door goed isolatieglas. Enkel glas isoleert namelijk niet, waardoor het wooncomfort in koudere periodes wordt aangetast door tocht en vocht op de ramen. Wanneer je voor isolatieglas kiest, dan kunnen wij je het volgende aanbieden :

  • Standaard isolatieglas
  • Monuglas
  • HR++ isolatieglas
  • HR+++ triple isolatieglas
  • Vacuümglas
  • Voorzetramen

Bespaar direct met glas

Glasservice Noord is jouw lokale partij die je helpt bij het verduurzamen van jouw woning. Al 50 jaar zorgen onze betrouwbare monteurs voor tevreden klanten. Dit door maatwerk te leveren en jou te voorzien van advies en de beste service. Wacht niet langer en begin met besparen op je energierekening door je ramen te verduurzamen.   

10.-Verduurzamen-met-glas-Bespaar-direct-met-glas

Wil je meer weten?

Op zoek naar hulp of advies op maat voor jouw situatie? Neem contact op met de glas specialisten van Glasservice Noord en wij helpen je direct verder. Geen onduidelijke werkwijze of onverwachte kosten, maar de zekerheid die jij verdient. 

Benieuwd naar onze werkwijze of op zoek naar het juiste advies? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Vrijblijvende informatie ontvangen? Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met je op!

Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.