Glasproducten

Onze glasproducten

Achterwanden keuken

Op zoek naar een moderne oplossing om je keuken een extra luxe en strakke uitstraling te geven? Dan is een glazen achterwand in jouw keuken de perfecte oplossing. 

Balustrades

Wil je je balkon, trap of vide een elegante en ruimtelijke uitstraling geven? Het laten plaatsen van een glazen balustrade zorgt niet alleen voor een onbelemmerd uitzicht, het verhoogt ook de waarde van je huis.

Binnendeuren

Altijd al een ruimtelijk gevoel willen creëren met een stijlvolle en moderne glazen deur? Het laten plaatsen van een glazen deur zorgt er niet alleen voor dat ruimtes meer met elkaar verbonden worden, het zorgt ook voor meer lichtinval in je huis. 

Glazen douchewanden

Ben je op zoek naar een glazen douchewand voor je nieuwe badkamer? Een glazen douchewand zorgt niet alleen voor een luxueuzere uitstraling, het zorgt er ook voor dat je badkamer een stuk groter lijkt. 

14.2-Glasproducten-pagina-onze-voordelen---zonder-kar-van-Michael-(links)

Onze voordelen

Glasservice Noord beschikt over een eigen glasatelier in Den Bosch waar alle mogelijke bewerkingen aan glas kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het maken van uitsparingen of het bewerken van glas in elke gewenste vorm.

Wil je meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je advies over onze producten of inspiratie opdoen? Dan nodigen we je graag uit in ons glasatelier in Noord-Brabant . In een comfortabele setting en onder het genot van koffie of thee vertaalt glazenier Joost jouw verhaal of idee in een unieke creatie van glas. Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Neem contact op

Vrijblijvende informatie ontvangen? Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met je op!
Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.