Douchewanden

Glazen douchewand laten plaatsen

Ben je op zoek naar een glazen douchewand voor je nieuwe badkamer? Dan ben je bij Van Opdorp Glas aan het juiste adres. We begrijpen dat je veel waarde hecht aan dit in het oog springende onderdeel van je badkamer. Een glazen douchewand zorgt namelijk niet alleen voor een luxueuzere uitstraling, het zorg er ook voor dat je badkamer een stuk groter lijkt. Het maakt niet uit of het om een inloopdouche, badwand of een losse zijwand gaat. Onze specialisten zorgen altijd voor een glazen douchewand op maat en afgestemd op jouw wensen en ideeën.

28.-Glazen-douchewand-pagina-glazen-douchewand-laten-plaatsen

Doe inspiratie op

Glazen douchedeuren: schuifdeur of draaideur

Een douchewand is afzonderlijk te plaatsen als afscheiding in de badkamer of van de douche, maar vaak wordt er gekozen voor een glazen douchewand met deur. Je hebt de keuze uit een douchewand met schuifdeur of draaideur. Een schuifdeur is vooral interessant bij een beperkte ruimte in de badkamer, vanwege de slimme manier waarop er gebruik wordt gemaakt van de ruimte die beschikbaar is. Een draaideur is makkelijker in gebruik, omdat het openen en weer sluiten van een glazen schuifdeur meer handelingen vereist. Dat komt doordat het open schuiven van de deur haaks staat op je looprichting. 

Glazen douchewanden op maat

Ben je op zoek naar een glazen douchewand voor je nieuwe badkamer? Dan ben je bij Van Opdorp Glas aan het juiste adres. Onze douchewanden worden exact op maat geproduceerd en zijn te leveren in verschillende soorten en kleuren glas.

Glazen douchewanden van transparant glas zorgen dat het gehele douche gedeelte wordt betrokken bij de badkamer, terwijl douchewanden van melkglas of matglas extra privacy bieden terwijl je aan het douchen bent. Een combinatie van beide is ook mogelijk door het plaatsen van een strook matglas in het midden van de douchewand. Onze specialisten staan voor je klaar om je glazen douchewand naar wens samen te stellen.

Veelgestelde vragen

Onze douchewanden worden exact op maat geproduceerd en zijn te leveren in verschillende glasstructuren en kleuren glas. Glazen douchewanden van transparant glas zorgen ervoor dat het gehele douche gedeelte wordt betrokken bij de badkamer. Douchewanden van melkglas of matglas bieden extra privacy terwijl je aan het douchen bent. Een combinatie van beide is ook mogelijk door het plaatsen van een strook matglas in het midden van de douchewand. Onze specialisten zorgen altijd voor een glazen douchewand op maat, afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Alle douchewanden die we leveren zijn van gehard veiligheidsglas, waardoor je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de douche. Dit glas is vijfmaal harder dan normaal glas, waardoor de glazen douchewand veel sterker is. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan versplinterd de wand in minder scherpe stukken. Kies je voor een glazen douchewand op maat? Ook dan garanderen wij de hoogste kwaliteit.

De prijs van een glazen douchewand en het plaatsen ervan lopen sterk uiteen. Door de jarenlange samenwerkingen met onze leveranciers zorgen we er altijd voor dat je voordelig kunt genieten van bijvoorbeeld je nieuwe inloopdouche.

Factoren die van invloed zijn op de prijs van een glazen douchewand zijn onder andere de grootte van het glas, de bewerking en de montage.

Ben je benieuwd welke kosten je kunt verwachten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze specialisten.

Een douchewand is afzonderlijk te plaatsen als afscheiding in de badkamer of van de douche, maar vaak wordt er gekozen voor een glazen douchewand met deur. Hierbij kun je kiezen voor een glazen douchewand met schuifdeur of een draaideur. De eerste optie is vooral interessant bij een beperkte ruimte in de badkamer, vanwege de slimme manier waarop er gebruik wordt gemaakt van de ruimte die beschikbaar is. Een draaideur is makkelijker in gebruik, omdat het openen en weer sluiten van een glazen schuifdeur meer handelingen vereist. Dat komt doordat het open schuiven van de deur haaks staat op je looprichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialist voor advies.

33.-Glazen-douchewand-pagina-onze-voordelen

Onze voordelen

We begrijpen dat je veel waarde hecht aan dit in het oog springende onderdeel van je badkamer. Een glazen douchewand zorgt namelijk niet alleen voor een luxueuzere uitstraling, het zorg er ook voor dat je badkamer een stuk groter lijkt. 

Wil je meer weten?

Graag delen wij onze jarenlange ervaring met onze klanten om ervoor te zorgen dat je glazen douchewand, en daarmee je badkamer, helemaal volgens wens is. Onze specialisten zullen je badkamer opmeten, de glazen douchewand voor je bevestigen en zorgen dat je nog jarenlang kunt genieten van dit mooi stukje glas. Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Van Opdorp Glas voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan.

Waar heb je interesse in?
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, txt, Max. bestandsgrootte: 6 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Op vakantie

    Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.