Glazen achterwand keuken

Moderne glazen achterwand

Op zoek naar een moderne oplossing om je keuken een extra luxe en strakke uitstraling te geven? Dan is een glazen achterwand in jouw keuken de perfecte oplossing. Door de jarenlange ervaring kunnen we altijd een product leveren dat bij je wensen past.

Soorten glazen achterwanden

Omdat het glaswerk in je huis bepalend is voor de uitstraling, biedt Glasatelier van Opdorp naast reguliere glasplaten ook een aantal extra opties aan. Op deze manier kun je een persoonlijke en unieke touche geven aan je keuken.

Glazen achterwand keuken met foto

Het is mogelijk om een foto te verwerken op de glazen spatwand van je keuken. Hierbij kun je een eigen foto aanleveren of kiezen uit onze collectie. We begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft, daarom staan onze adviseurs je ook te hulp bij het samenstellen van het perfecte design. De foto zal vervolgens op de achterkant van de glasplaat aangebracht worden zodat deze bijvoorbeeld niet bij het schoonmaken van de glasplaat beschadigt kan raken. Dus ben je creatief en wil je iets unieks creëren in de keuken? Dan is een glazen keuken achterwand met foto echt iets voor jou.

Glazen achterwand keuken met LED

Door het plaatsen van een LED-strip boven of onder de glasplaat kun je een glazen keuken achterwand met een bepaalde kleur belichten. LED verlichting voor keuken achterwanden is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor niet alleen de achterwand zelf maar de gehele keuken een bijzondere uitstraling krijgt. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle bedrading netjes wordt weggewerkt, maar het is wel belangrijk dat een stopcontact aanwezig is. Een keuken achterwand met LED kan er ook voor zorgen dat een bepaalde print op de glasplaat beter tot zijn recht komt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialist.

Glazen achterwand keuken met tekst

Het is ook een optie om een glazen achterwand te verfraaien met tekst. Denk hierbij aan inspirerende quotes of woorden die met de werkzaamheden in de keuken te maken hebben. Door het gebruik van een transparante of witte glasplaat zal de tekst extra duidelijk uitspringen. De achterwanden met tekst worden op maat geleverd en ook het ontwerp wordt op maat gemaakt voor de keuken. Uitsparingen voor stopcontacten en schakelaars zijn dus ook geen probleem. Bekijk de fotogalerij met verschillende voorbeelden van glazen achterwanden met tekst om inspiratie op te doen.

Glazen keukenwand met print

Door de jarenlange ervaring in glas en het volgen van de verschillende technologische ontwikkelingen waarop men glas kan printen, kan Glasatelier van Opdorp u hoogwaardige glazen achterwanden met een afbeelding leveren. Tegenwoordig kunnen ook grote oppervlakten geprint worden en bovendien is de inkt steeds duurzamer en UV bestendig. Hierdoor kan de kleurechtheid van een afbeelding langdurig gegarandeerd worden.

Glazen achterwand keuken prijs

De prijs voor het laten plaatsen van een glazen achterwand in een keuken kan sterk uiteenlopen. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de afmeting van de glasplaat, de kleur, het aantal uitsparingen en eventuele andere bewerkingen zoals het verwerken van een foto of LED-strip in het glazen wandpaneel. Het is dus erg lastig om een vaste prijsindicatie voor jouw glazen keukenachterwand te geven. Toch benieuwd naar de mogelijkheden en eventuele kosten voor het laten plaatsen van een glazen achterwand in je keuken? Neem vrijblijvend contact op met onze specialist. Graag gebruiken we de kennis die we in de afgelopen tientallen jaren hebben opgebouwd om tot een advies op maat te komen.

VRIJBLIJVEND ADVIES AANVRAGEN

Voordelen van een keuken achterwand van glas

Een glazen spatwand achter een fornuis of kookplaat is niet alleen mooi maar biedt ook praktische voordelen:

  • Bestand tegen hoge temperaturen. Daarmee zijn ze geschikt voor de achterwand van alle typen kookplaten.
  • Verschillende kleuren leverbaar. Zo kun je altijd de kleur kiezen die bij de rest van de keuken past.
  • Het is door het ontbreken van kit of cement gemakkelijk schoon te maken
  • Het glas weerkaatst licht, waardoor je keuken groter lijkt.
  • Door de vele extra opties kun je je keuken uniek en persoonlijk maken.

Glazen spatwand keuken op maat laten maken

Glasservice Noord heeft een eigen atelier en kan daardoor elke glazen achterwand voor in een keuken op maat maken. Zo zijn uitsparingen voor stopcontacten en schakelaars geen enkel probleem. Tijdens een afspraak in onze showroom zorgen wij ervoor dat u weet wat u bestelt. Onze specialisten horen dan ook graag wat uw specifieke wensen zijn.

Glazen keuken achterwanden showroom

We begrijpen dat het maken van een definitieve keuze lastig is. Daarom nodigen we je graag uit in onze showroom om de verschillende glas soorten te aanschouwen. Laat je inspireren én adviseren door onze ervaren specialisten om tot de beste keuze te komen. Dan ben je verzekerd dat u nog jaren geniet van een keuken achterwand die bij je past. Direct een afspraak maken in onze showroom? Vul dan het contactformulier in of bel (073) 613 14 48.

Inmeten en glazen achterwand keuken bestellen

Benieuwd naar wat Glasatelier van Opdorp voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan. Graag delen wij de jarenlange ervaring met onze klanten om tot de perfecte oplossing te komen.