Glazen deuren op maat

Glazen binnendeur

Altijd al een ruimtelijk gevoel willen creëren met een stijlvolle en moderne glazen deur? Het laten plaatsen van een glazen deur zorgt er niet alleen voor dat ruimtes meer met elkaar verbonden worden, het zorgt ook voor meer lichtinval in je huis. Een glazen deur is dus een echte blikvanger! Benieuwd naar wat Glasservice Noord voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met een van onze specialisten op voor advies en inspiratie.

Soorten glazen deuren

Er zijn veel verschillende soorten glazen binnendeuren. Vandaar dat we enkele voorbeelden op een rijtje hebben gezet:

Glazen draaideur

De draaideur is de meest gekozen soort binnen de glazen deuren. Met een glazen draaideur behoud je de natuurlijke lichtinval in je huis, of je nu kiest voor helder, volledig mat of gedeeltelijk mat glas. De klassieke glazen draaideur opent in beide richtingen, maar het is ook mogelijk om deze maar naar één richting te laten openen.

Glazen schuifdeur

Een glazen schuifdeur draagt ten opzichte van een draaideur nog meer bij aan open gevoel van je woning. Door de deur open te schuiven zorg je ervoor dat twee kamers in elkaar overlopen. Wel heeft deze optie een bredere deuropening nodig, aangezien de deur niet helemaal open kan vanwege het handvat. Ook hebben de glazen schuifdeuren een esthetische meerwaarde doordat de meeste systemen zwevend zijn.

Stalen binnendeur met glas

Een stalen binnendeur met glas geeft een woning of kantoor een exclusieve uitstraling. Het kan dienen als een echte blikvanger in de ruimte. De stalen deuren van Glasatelier van Opdorp laten zich vederlicht bedienen door het gebruik van zwart staal als deurframe. Wij realiseren ieder type stalen deur voor zowel binnen als buiten en met draai of schuif scharnier. Afmetingen, vakverdeling, type scharnieren of kleur …………alles is mogelijk bij Glasatelier van Opdorp.

Glazen binnendeur op maat

Het kan soms lastig zijn om de juiste glazen binnendeur te kiezen. Dit komt doordat een binnendeur goed moet aansluiten bij de rest van het interieur. We nodigen je dan ook graag uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen wij in een comfortabele setting diverse voorbeelden laten zien en voelen. Ook de accessoires zoals handgrepen en andere bevestigingsmaterialen zijn aanwezig. Onze specialisten luisteren graag naar je wensen een ideeën om zo tot de perfecte glazen deur op maat te komen.

Glazen deuren prijzen

De prijs voor het laten plaatsen van een glazen binnendeur varieert sterk. De prijs is namelijk niet alleen afhankelijk van het soort deur dat geplaatst wordt, maar ook van de dikte, afmeting en montage van het glas. Uiteraard kunnen onze specialisten je wel een indicatie geven. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier of bel naar (073) 613 14 48. Graag gebruiken we de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan om tot een advies op maat te komen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Voordelen glazen deuren

De voordelen van glazen binnendeuren zijn bij vrijwel iedereen bekend. Een prachtige scheiding van glas tussen verschillende ruimtes zorgt namelijk voor een groter ruimtegevoel. Samen met de esthetische meerwaarde kan het ook nog eens voor een waardestijging van je woning zorgen. Glazen deuren zijn stijlvol, modern én veilig. Al onze deuren zijn namelijk van gehard glas gemaakt waardoor ze niet in scherven uiteenvallen mocht het onverhoopt breken. Een ander groot voordeel is dat de deuren in elke gewenste ruimte kunnen worden geplaatst zonder dat er standaard kozijnen voor nodig zijn. Het is namelijk mogelijk om de deuren in een muuropening te plaatsen. Zo ontstaat er een prachtige afscheiding tussen twee ruimtes. Het transparante karakter van glas zorgt automatisch voor betere lichtinval waardoor je huis helderder aanvoelt.

Glazen binnendeur laten plaatsen

Benieuwd naar wat Glasatelier van Opdorp voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan. Graag delen wij onze jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat je glazen deur helemaal volgens wens is. Onze specialisten zullen alles inmeten, de glazen deur voor je plaatsen en zorgen dat je nog jarenlang kunt genieten van dit mooi stukje glas in je huis.