info@glasservicenoord.nl |

Glasproduct Detail

Glaswand laten plaatsen

Omdat het glaswerk in je huis bepalend is voor de uitstraling, biedt Glasatelier van Opdorp naast reguliere glasplaten ook een aantal extra opties aan. Op deze manier kun je een persoonlijke en unieke touche geven aan je keuken.

Het is mogelijk om een foto te verwerken op de glazen spatwand van je keuken. Hierbij kun je een eigen foto aanleveren of kiezen uit onze collectie. We begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft, daarom staan onze adviseurs je ook te hulp bij het samenstellen van het perfecte design. De foto zal vervolgens op de achterkant van de glasplaat aangebracht worden zodat deze bijvoorbeeld niet bij het schoonmaken van de glasplaat beschadigt kan raken. Dus ben je creatief en wil je iets unieks creëren in de keuken? Dan is een glazen keuken achterwand met foto echt iets voor jou.

1447

Doe inspiratie op

Glazen achterwand keuken met LED

Door het plaatsen van een LED-strip boven of onder de glasplaat kun je een glazen keuken achterwand met een bepaalde kleur belichten. LED verlichting voor keuken achterwanden is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor niet alleen de achterwand zelf maar de gehele keuken een bijzondere uitstraling krijgt. 

Glazen achterwand keuken met tekst

Het is ook een optie om een glazen achterwand te verfraaien met tekst. Denk hierbij aan inspirerende quotes of woorden die met de werkzaamheden in de keuken te maken hebben. Door het gebruik van een transparante of witte glasplaat zal de tekst extra duidelijk uitspringen. De achterwanden met tekst worden op maat geleverd en ook het ontwerp wordt op maat gemaakt voor de keuken. 

Glazen keukenwand met print

Door de jarenlange ervaring in glas en het volgen van de verschillende technologische ontwikkelingen waarop men glas kan printen, kan Glasatelier van Opdorp u hoogwaardige glazen achterwanden met een afbeelding leveren. 

Glazen douchewanden op maat

Ben je op zoek naar een glazen douchewand voor je nieuwe badkamer? Dan ben je bij Glasatelier van Opdorp aan het juiste adres. We begrijpen dat je veel waarde hecht aan dit in het oog springende onderdeel van je badkamer. Een glazen douchewand zorgt namelijk niet alleen voor een luxueuzere uitstraling, het zorg er ook voor dat je badkamer een stuk groter lijkt. Het maakt niet uit of het om een inloopdouche, badwand of een losse zijwand gaat; onze specialisten staan voor je klaar om je glazen douchewand naar wens samen te stellen.

Veelgestelde vragen

Onze douchewanden worden exact op maat geproduceerd en zijn te leveren in verschillende soorten en kleuren glas. Glazen douchewanden van transparant glas zorgen ervoor dat het gehele douche gedeelte wordt betrokken bij de badkamer, terwijl douchewanden van melkglas of matglas extra privacy bieden terwijl je aan het douchen bent. Een combinatie van beide is ook mogelijk door het plaatsen van een strook matglas in het midden van de douchewand. Onze specialisten zorgen altijd voor een glazen douchewand op maat en afgestemd op jouw wensen en ideeën.

Alle douchewanden die we leveren zijn van gehard veiligheidsglas, waardoor je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de douche. Dit glas is vijfmaal zo hard dan normaal glas, waardoor de glazen douchewand veel sterker is. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan versplinterd de wand in minder scherpe stukken. Kies je voor een glazen douchewand op maat? Ook dan garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Dé interieurtrend van dit moment is de industriële look binnen badkamers. Met een douchewand van zwart staal creëer je een ruime inloopdouche en geef je de badkamer een krachtige en luxe afwerking. De douchewanden met zwarte omkadering hebben namelijk een stoere en robuuste uitstraling en geven de ruimte een mooie industriële sfeer. De profielen voor de douchewanden hebben een dichte en watervaste coating, waardoor het goed bestand is tegen vochtige ruimtes en het niet zal gaan roesten. Zodoende zijn dit type douchewanden en deuren een ideale manier om een robuuste uitstraling in de badkamer te verkrijgen.

De prijs van een glazen douchewand en het plaatsen ervan lopen sterk uiteen. Echter betaal je Glasatelier van Opdorp nooit teveel. Door de jarenlange samenwerkingen met onze leveranciers zorgen we er altijd voor dat je voordelig kunt genieten van bijvoorbeeld je nieuwe inloopdouche. Factoren die van invloed zijn op de prijs van een glazen douchewand zijn onder andere de grootte van het glas, de bewerking en de montage. Ben je benieuwd naar welke kosten je kunt verwachten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze specialist.

Een douchewand is afzonderlijk te plaatsen als afscheiding in de badkamer of van de douche, maar vaak wordt er gekozen voor een glazen douchewand met deur. Hierbij kun je kiezen voor een glazen douchewand met schuifdeur of een draaideur. De eerste optie is vooral interessant bij een beperkte ruimte in de badkamer, vanwege de slimme manier waarop er gebruik wordt gemaakt van de ruimte die beschikbaar is. Een draaideur is makkelijker in gebruik, omdat het openen en weer sluiten van een glazen schuifdeur meer handelingen vereist. Dat komt doordat het open schuiven van de deur haaks staat op je looprichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialist voor advies.

imagewebsite (3)

Onze voordelen

Glasservice Noord heeft een eigen atelier en kan daardoor elke glazen achterwand voor in een keuken op maat maken. Zo zijn uitsparingen voor stopcontacten en schakelaars geen enkel probleem.

Wil je meer weten?

Graag delen wij onze jarenlange ervaring met onze klanten om ervoor te zorgen dat je glazen douchewand, en daarmee je badkamer, helemaal volgens wens is. Onze specialisten zullen je badkamer opmeten, de glazen douchewand voor je bevestigen en zorgen dat je nog jarenlang kunt genieten van dit mooi stukje glas.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Glasatelier van Opdorp voor jou kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met een van onze specialisten op of vraag direct een offerte aan.

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.