info@glasservicenoord.nl |

Glasschade
Berlicum

Binnen 30 minuten hulp!

Zoek je een gecertificeerde glaszetter in de regio Berlicum in Noord Brabant? Bij Glasservice Noord staan duurzaamheid en vakmanschap voorop.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Mevrouw Nolten-Giezenberg

Glasservice Noord gebeld en binnen 30 minuten waren de vakmannen aanwezig om mijn kapotte raam te repararen.

5/5

5/5

Heer Beijnen

Zeer vriendelijk en vakbekwaamd personeel. Snel en netjes de klus geklaard.

5/5

5/5

Heer Siemons

Prettige en naar mijn mening kundige medewerkers. Netjes en snel gewerkt!

5/5

5/5

Smederij van der Helm

Goede services en echte vakmensen.

5/5

5/5

Glasschade in Berlicum? – Bel met Glasservice Noord

Heb je te maken met glasschade in Berlicum? Glasservice Noord is dé expert op het gebied van glasschade, met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar in de branche. Ons team is 24/7 bereikbaar en staat altijd klaar om je van dienst te zijn. Met onze snelle en efficiënte service garanderen we dat we binnen 30 minuten bij je zijn om de veiligheid in je woning of bedrijfspand te waarborgen. Onze ervaren glaszetters in Berlicum richten zich primair op het repareren van jouw beschadigde ruit, zodat je snel weer verder kunt. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan bieden we een kwalitatief hoogstaande vervanging die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. Kies voor de betrouwbaarheid en expertise van Glasservice Noord en verzeker jezelf van de beste oplossing voor glasschade in Berlicum.

24/7 Bereikbaar voor Glasschade in Berlicum – Altijd Bereikbaar

Glasschade treedt altijd onverwacht op, maar met Glasservice Noord ben je in Berlicum en omstreken verzekerd van 24/7 ondersteuning. Onze bekwame glaszetters zijn snel ter plaatse om je bij te staan en de impact van de schade te minimaliseren. Onze reputatie is gebouwd op jarenlange toewijding en het aanbieden van snelle, efficiënte oplossingen voor glasschade. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze prioriteit. Kies voor de bewezen expertise van Glasservice Noord voor een vlotte en professionele behandeling van glasschade in Berlicum.

Ruit kapot in Berlicum? Bel direct met Glasservice Noord

Glasschade door inbraak in Berlicum? Glasservice Noord staat voor je klaar, met een nadruk op duurzame herstelmethoden en hoogwaardige vervangingsoplossingen wanneer reparatie geen optie is. Wij realiseren ons hoe essentieel een veilige leef- of werkruimte is en engageren ons om jouw glasschade snel en met vakmanschap te verhelpen. Voor betrouwbare, efficiënte assistentie bij glasschade in Berlicum, is Glasservice Noord de vertrouwde keuze. Al meer dan 50 jaar!

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Den Dungen binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade Den Dungen, Glaszetter, Raam kapot, Ruit kapot

Waarom kies je voor Glasservice Noord in Berlicum?

Glasservice Noord is in Berlicum en omstreken jouw vertrouwde partner voor duurzaamheid, veiligheid en vakmanschap. Onze ervaren glaszetters zijn altijd stand-by voor spoedgevallen en voorzien je van persoonlijk advies voor het glas in jouw woning of zakelijke pand. Kies voor de lokale expertise van Glasservice Noord in Berlicum voor topkwaliteit service en betrouwbaarheid.

Bij glasschade, blijf kalm en neem direct contact op met Glasservice Noord

Zoek je een ervaren glaszetter in Berlicum en omstreken? Glasservice Noord staat voor duurzaamheid en professionaliteit. Onze vakkundige monteurs geven prioriteit aan grondige reparaties voordat zij overgaan tot vervanging van het glas, om je een efficiënte en snelle service te bieden. Profiteer van onze topkwaliteit dienstverlening en ontdek zelf waarom Glasservice Noord bekendstaat om zijn uitmuntende service in Berlicum en omliggende gebieden.
Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over maxresdefault
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.