info@glasservicenoord.nl |

Glasschade in
Boxtel

Binnen 30 minuten hulp!

Zoek je met spoed een glaszetter in de regio Boxtel? Wij handelen zaken direct voor je af met je verzekeringsmaatschaapij.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Sjaak de Bonte

Door inbraak de ruit kapot van onze voordeur. Glasservice gebeld en die waren netjes op tijd en zeer behulpzaam.

5/5

5/5

Heer Brunnerd

Gebeld en binnen de afgesproken tijd aanwezig. Snel en vakkundig de klus geklaard.

5/5

5/5

Ruud van Boxtel

Super fijne ervaring gehad met Glasservice Noord, een echte aanrader!

5/5

5/5

Dick van Loon

Ook midden in de nacht was de medewerker erg behulpzaam en bekwaam.

5/5

5/5

Glasschade in Boxtel of omstreken? – Bel direct met Glasservice Noord

Kamp je met glasschade in Boxtel? Glasservice Noord, met meer dan 50 jaar ervaring in de glasschadebranche, is jouw deskundige hulp in deze situaties. Ons team is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om je bij te staan. We bieden een snelle, effectieve service en beloven binnen 30 minuten ter plaatse te zijn om de veiligheid van je huis of bedrijfspand te herstellen. In Boxtel zetten onze ervaren glaszetters zich in eerste instantie in voor de reparatie van je gebroken ruit, om zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Indien reparatie niet haalbaar is, zorgen we voor een kwalitatief hoogwaardige vervanging die precies past bij jouw wensen.

Vertrouw op Glasservice Noord voor deskundige en betrouwbare glasreparatie en -vervanging in Boxtel.

7 dagen per week 24 uur per dag Bereikbaar voor Glasschade in Boxtel

Glasschade komt nooit gelegen, maar in Boxtel en de omgeving sta je er niet alleen voor met Glasservice Noord’s 24/7 beschikbaarheid. Onze deskundige glaszetters zijn razendsnel ter plekke om je te ondersteunen en de schade zoveel mogelijk te beperken. Door onze jarenlange inzet hebben we een sterke reputatie opgebouwd in het bieden van snelle, effectieve oplossingen voor glasschade. Wij zetten jouw veiligheid en tevredenheid altijd op de eerste plaats. Vertrouw op de beproefde expertise van Glasservice Noord voor een snelle, deskundige afhandeling van jouw glasschade in Boxtel.

Raam gebroken in Boxtel? Bel direct met Glasservice Noord

Getroffen door glasschade na een inbraak in Boxtel? Glasservice Noord is direct beschikbaar om je te helpen. We leggen de focus op duurzame reparatiemethoden en bieden kwalitatief hoogstaande vervanging indien repareren geen mogelijkheid is. We begrijpen het belang van een beveiligde woon- of werkomgeving en zetten ons volledig in om jouw glasschade met expertise en spoed te herstellen. Voor betrouwbare en snelle hulp bij glasschade in Boxtel, staat Glasservice Noord, met een ervaring van meer dan 50 jaar, altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Boxel binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade in Boxtel, raam kapot Boxtel, ruit kapot Boxtel

Waarom kies je voor Glasservice Noord in de regio Boxtel

Glasservice Noord is jouw betrouwbare partner in Boxtel en omgeving, gespecialiseerd in duurzaamheid, veiligheid en vakmanschap. Onze deskundige glaszetters staan altijd paraat voor spoedgevallen en bieden persoonlijk advies op maat voor het glas in je huis of bedrijfspand. Vertrouw op de lokale kennis en ervaring van Glasservice Noord in Boxtel voor een service van topkwaliteit en gegarandeerde betrouwbaarheid.

Bij glasschade door bijvoorbeeld inbraak, blijf kalm en bel direct met Glasservice Noord

Op zoek naar een deskundige glaszetter in Boxtel en de nabije omgeving? Kies voor Glasservice Noord, waar duurzaamheid en vakmanschap voorop staan. Onze ervaren glaszetters focussen op zorgvuldige reparaties alvorens over te gaan op het vervangen van het glas, zodat je verzekerd bent van een snelle en effectieve service. Ervaar de superieure kwaliteit van onze diensten en ontdek waarom Glasservice Noord bekend staat om zijn voortreffelijke service in Boxtel en omstreken.

Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over maxresdefault
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.