4.8/5
4.8/5
4.8
4.8/5

(266 reviews) | Contact

Glasschade? 24/7 bereikbaar!

Spoed bij glasschade in Boxtel?

Binnen 30 minuten hulp!

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten

4.8/5

Uitstekend

Laat ook jouw ervaring achter

Mevrouw Nolten-Giezenberg

Prettig personeel dat alles ook weer netjes achterlaat.

5/5

5/5

Heer Beijnen

Zeer vriendelijk personeel. Snel en netjes de klus geklaard.

4/5

4/5

Heer Siemons

Prettige en naar mijn mening kundige medewerkers. Netjes en snel gewerkt!

5/5

5/5

Smederij van der Helm

Goede services en echte vakmensen.

5/5

5/5

Glasbedrijf Boxtel

Ben je met spoed op zoek naar een glasbedrijf in Boxtel? Geen zorgen. Glasservice Noord zorgt voor een veilige situatie na glasschade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme of een ongeluk. Bij spoed zijn we binnen 30 minuten bij jou op locatie. Onze monteurs proberen altijd eerst jouw kapotte raam duurzaam te herstellen. Als schadeherstel niet mogelijk blijkt, zorgen we voor een passende oplossing.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed binnen 30 minuten bij jou op locatie in Boxtel. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog dezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

DSC00941

Onze voordelen

Glasservice Noord is de specialist bij jou in de regio. We focussen ons op veiligheid, netjes werken en betrouwbaarheid. Wij bieden spoedservice in en rondom Boxtel en geven persoonlijk advies voor het glaswerk van jouw woning.

Glasservice Noord, jouw betrouwbare hulp bij spoedreparatie

Een erkende monteur nodig voor spoed glasservice in Boxtel? Glasservice Noord is de partij voor vakkundig glasherstel. Onze monteurs kijken altijd eerst naar duurzaam herstel voordat ze overgaan op vervanging van het glas. Zo is de schade snel hersteld en krijg jij de beste service. Neem contact op voor informatie en ervaar zelf de service en kwaliteit van Glasservice Noord. 

DSC00912

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.