info@glasservicenoord.nl |

Glasschade in
Den Bosch

Binnen 30 minuten hulp!

Zoek je een professionele en gecertificeerde glaszetter in Den Bosch? Bij Glasservice Noord staan duurzaamheid en vakmanschap voorop en kies je voor meer dan 50 jaar ervaring in Glasschade.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten in Den Bosch

4.8/5
Uitstekend

Mevrouw Korthals

Goed werk, ziet er keurig uit, heel erg bedankt!

5/5

5/5

Familie Dooijenburgh

Heel professioneel en vriendelijke mannen. Dank je wel voor het plaatsen!

4/5

4/5

Heer Stapel

Zeer tevreden over het gehele traject van offerte tot montage.

5/5

5/5

Mevrouw Schools – Swarts

Vakwerk!!! Vriendelijk personeel 👍

5/5

5/5

Ruit kapot of glasschade door inbraak?

Glasschade in Den Bosch door inbraak, vandalisme of een ongeluk? Geen paniek. Bij Glasservice Noord zijn we al meer dan 50 jaar actief in Den Bosch en omstreken, en we staan 24 uur per dag voor je klaar. Binnen 30 minuten helpen we jou om de situatie veilig te maken. Ons ervaren team van glaszetters streeft er altijd naar om eerst jouw kapotte raam te herstellen voordat we overgaan op vervanging. Als schadeherstel niet mogelijk blijkt, zorgen wij voor een kwalitatief sterke en passende oplossing. Kortom, met Glasservice Noord ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare oplossing voor glasschade in Den Bosch.

Onze 24-uurs Glasservice in Den Bosch

Bij Glasservice Noord begrijpen we dat glasproblemen zich op de meest ongelegen momenten voordoen. Daarom bieden wij 24-uurs glasservice in Den Bosch en de omliggende gebieden. Onze deskundige monteurs zijn snel ter plaatse om jouw veiligheid te waarborgen en de schade te beperken. Met meer dan 50 jaar ervaring in Den Bosch hebben we een sterke reputatie opgebouwd door onze klanten tevreden te stellen met snelle en effectieve oplossingen voor glasschade. Bij ons sta jij op de eerste plaats, en we streven er altijd naar om jouw kapotte ruit snel en professioneel te herstellen.

Glasschade in Den Bosch? Wij zorgen voor een veilige situatie

Glasschade in Den Bosch is nooit prettig, maar met Glasservice Noord hoef je je geen zorgen te maken. Onze toegewijde service is gericht op het herstellen van jouw kapotte raam en het zorgen voor een veilige situatie. Wij begrijpen dat schadeherstel de voorkeur heeft boven volledige vervanging, en we gaan altijd eerst kijken naar duurzame oplossingen. Als herstel niet mogelijk is, bieden we kwalitatieve en passende vervangingsopties. Met Glasservice Noord kun je rekenen op een snelle en betrouwbare dienstverlening voor glasschade in Den Bosch.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord in Den Bosch. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed binnen 30 minuten bij jou op locatie in Den Bosch. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog dezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade in Den Bosch, Raam kapot Den Bosch, Glaszetter Den Bosch, Glasservice Noord, Glasschade Rosmalen

Onze voordelen

Glasservice Noord is jouw betrouwbare partner voor duurzame oplossingen, veiligheid en vakmanschap in Den Bosch en omliggende gebieden. Onze deskundige team staat paraat bij noodsituaties en biedt persoonlijk advies voor het glaswerk in jouw woning. Wij zijn jouw lokale keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Glasservice Noord, jouw betrouwbare hulp bij spoedreparatie

Zoek je een professionele en gecertificeerde glaszetter in Den Bosch? Bij Glasservice Noord staan duurzaamheid en vakmanschap voorop. Onze ervaren monteurs richten zich op een grondige reparatie alvorens ze het glas vervangen, om zo een snelle en efficiënte oplossing te bieden. Ontvang topkwaliteit service door contact op te nemen en ontdek zelf waarom Glasservice Noord bekend staat om haar uitmuntende dienstverlening in Den Bosch.

Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.