info@glasservicenoord.nl |

Glasschade in
Den Dungen

Binnen 30 minuten hulp!

Zoek je met spoed een glaszetter in Den Dungen (Maaskantje)? Bel direct met Glasservice Noord, wij kunnen binnen 30 minuten ter plekke zijn. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Marie Burg

Helaas met een potje voetbal de raam kapot gegaan. Glasservice Noord heeft het prima opgelost.

5/5

5/5

Mandy van Beurden

In één woord: Fantastisch!

5/5

5/5

Ruud van Boxtel

Fijn bedrijf die hun afspraken nakomt.

5/5

5/5

Saskia van Heeswijk

Glasservice noord gebeld voor een gebroken ruit door inbraak. Ze hebben alles netjes opgelost, ook met de verzekering. 

5/5

5/5

Glasschade in Den Dungen – 24/7 Bereikbaar voor spoedhulp

Heb je te maken met glasschade in Den Dungen? Vertrouw op de expertise van Glasservice Noord, die met meer dan 50 jaar ervaring in de glasbranche, jouw professionele ondersteuning biedt in dergelijke situaties. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, zodat je altijd op ons kunt rekenen. We garanderen snelle en doeltreffende hulp en streven ernaar om binnen 30 minuten ter plekke te zijn om de veiligheid van je woning of zakelijke pand te waarborgen. In Den Dungen focussen onze deskundige glaszetters primair op het repareren van je beschadigde ruit, om een snelle herstelling te realiseren. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn, bieden we een hoogwaardige vervanging aan die perfect aansluit bij jouw eisen en wensen.

Kies voor Glasservice Noord voor betrouwbare en vakkundige glasreparatie en -vervanging in Den Dungen.

24 uur per dag bereikbaar voor Glasschade in Den Dungen

Glasschade is onvoorspelbaar en komt nooit gelegen, maar met de continue beschikbaarheid van Glasservice Noord ben je in Den Dungen nooit alleen. Onze ervaren glaszetters arriveren in een oogwenk om je bij te staan en de schade tot een minimum te beperken. Onze lange geschiedenis van toewijding heeft geresulteerd in een stevige reputatie voor het leveren van snelle en efficiënte oplossingen bij glasschade. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. Vertrouw op de bewezen expertise van Glasservice Noord voor een snelle en professionele aanpak van jouw glasschade in Den Dungen.

Is je raam stuk in Boxtel? Neem onmiddellijk contact op met Glasservice Noord

Ben je in Den Dungen of omgeving op zoek naar een professionele glaszetter? Maak de keuze voor Glasservice Noord, waar we trots zijn op onze duurzaamheid en vakbekwaamheid. Al meer dan 50 jaar! Onze gespecialiseerde glaszetters richten zich eerst op nauwkeurige reparaties, alvorens te overwegen om het glas te vervangen, zodat je bent verzekerd van een efficiënte en snelle service. Ontdek de uitmuntende kwaliteit van onze dienstverlening en kom erachter waarom Glasservice Noord bekendstaat om zijn uitzonderlijke service in Den Dungen en de omliggende gebieden.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Den Dungen binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade in Den Dungen, raam kapot Den Dungen, ruit kapot Den Dungen

Waarom kies je voor Glasservice Noord in Den Dungen?

Glasservice Noord is in Den Dungen en de omliggende regio’s je vertrouwde partner, met een focus op duurzaamheid, veiligheid en vakmanschap. Onze ervaren glaszetters zijn altijd beschikbaar voor noodsituaties en bieden op maat gemaakt advies voor al je glasbehoeften, of het nu voor je woning of zakelijke pand is. Reken op de lokale expertise en jarenlange ervaring van Glasservice Noord in Den Dungen voor een service die uitmunt in kwaliteit en waar je op kunt bouwen voor betrouwbaarheid.

Glasschade? Bel direct met Glasservice Noord

Ben je in Den Dungen of omgeving op zoek naar een professionele glaszetter? Maak de keuze voor Glasservice Noord, waar we trots zijn op onze duurzaamheid en vakbekwaamheid. Onze gespecialiseerde glaszetters richten zich eerst op nauwkeurige reparaties, alvorens te overwegen om het glas te vervangen, zodat je bent verzekerd van een efficiënte en snelle service. Ontdek de uitmuntende kwaliteit van onze dienstverlening en kom erachter waarom Glasservice Noord bekendstaat om zijn service in Den Dungen en de omliggende gebieden.

Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over maxresdefault
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.