Glasschade in
Empel

Binnen 30 minuten hulp!

Zoek je met spoed een glaszetter in Empel? Bel direct met het lokale bedrijf Glasservice Noord in Empel, wij kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Peter de Hint

Helaas door een stomme fout glasschade in huis. Glasservice Noord is een aanrader!

5/5

5/5

Vera Rutten

14.45 gebeld en binnen 30 minuten bij ons thuis. Daarna het probleem snel opgelost.

5/5

5/5

Anita de Waard

Vrij snel ter plaatse om onze ruit te vervangen. Toppers!

5/5

5/5

Greet van de Baken

Deze club van mensen hebben bij ons het huis verduurzaamd. Afspraak is afspraak.

5/5

5/5

Glasschade in Empel – Bel met Glasservice Noord

Glasschade in Empel? Doe een beroep op de deskundigheid van Glasservice Noord, met meer dan een halve eeuw ervaring in de glasindustrie, voor professionele ondersteuning in dergelijke gevallen. Onze service is dag en nacht beschikbaar, zodat je altijd op ons kunt vertrouwen. We zorgen voor snelle en effectieve hulp en streven ernaar om binnen 30 minuten op locatie te zijn om de veiligheid van je huis of bedrijfspand te herstellen. In Empel richten onze gespecialiseerde glaszetters zich in de eerste plaats op het repareren van je beschadigde ruit voor een spoedige herstel. Indien reparatie niet haalbaar is, verzorgen we een topkwaliteit vervanging die naadloos aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Kies Glasservice Noord voor betrouwbare en deskundige glasreparatie en -vervanging in Empel.

Voor spoedhulp in Empel zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Glasschade kan onverwachts optreden en is altijd ongelegen, maar met Glasservice Noord in Empel ben je nooit alleen in zulke momenten. Onze deskundige glaszetters zijn onmiddellijk ter plaatse om je te assisteren en de schade effectief te beperken. Dankzij onze langdurige toewijding en expertise hebben we een goede reputatie opgebouwd in het snel en efficiënt oplossen van glasschade. Jouw veiligheid en tevredenheid vormen de kern van onze dienstverlening.

Is je ruit gebroken in Empel? Bel met Glasservice Noord

Zoek je een betrouwbare glaszetter in Empel of de nabije regio? Kies voor Glasservice Noord, waar vakmanschap en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, al meer dan 50 jaar! Onze experts focussen zich eerst op zorgvuldige reparaties voordat ze overgaan tot vervanging van het glas, om jou een snelle en effectieve service te garanderen. Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van onze service en ontdek waarom Glasservice Noord in Empel en omstreken bekend staat om zijn superieure dienstverlening.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Empel binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade in Empel, Glasservice Noord in Empel

Waarom Glasservice Noord in Empel?

Glasservice Noord, gevestigd in Empel, staat bekend als je betrouwbare lokale partner, gespecialiseerd in duurzaamheid, veiligheid en vakmanschap. Onze deskundige glaszetters, zijn altijd paraat voor noodgevallen en bieden maatwerkadvies voor al je glaswerk, of het nu gaat om je thuis of je zakelijke omgeving. Vertrouw op de lokale expertise en de jarenlange ervaring van Glasservice Noord, jouw Empelse glasspecialist, Glasservice Noord staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ruit kapot in Empel? Bel met Glasservice Noord

Op zoek naar een deskundige glaszetter in Empel of in de buurt? Kies dan voor het lokale bedrijf Glasservice Noord, waar we een passie hebben voor duurzaamheid en professionaliteit. Onze ervaren glaszetters leggen de focus eerst op grondige reparaties voordat ze overwegen het glas te vervangen, zodat je kunt rekenen op een service die zowel snel als efficiënt is. Maak kennis met de superieure kwaliteit van onze dienstverlening en ontdek zelf waarom Glasservice Noord bekendstaat om zijn uitzonderlijke service in Empel en omstreken.

Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.