info@glasservicenoord.nl |

Glasschade in
Geldermalsen

Binnen 30 minuten hulp!

Zoek je met spoed een glaszetter in Geldermalsen? Bel direct met het Glasservice Noord, wij kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Peter Baars

Glasservice Noord is een aanrader! Van het begin tot het eind hebben ze ons goed geholpen.

5/5

5/5

Els de Veer

Helaas door inbraak schade aan onze ruit. Glasservice Noord uit Den Bosch heeft het snel opgelost.

5/5

5/5

Jacqueline de Beer

Het noodnummer gebeld en binnen 30 minuten was de monteur ter plaatse en heeft het probleem snel opgelost.

5/5

5/5

Greet van de Baken

Deze club van mensen hebben bij ons het huis verduurzaamd. Afspraak is afspraak.

5/5

5/5

Glasschade in Geldermalsen – Bel direct Glasservice Noord

Heb je glasschade in Geldermalsen? Vertrouw op Glasservice Noord, jouw expert met meer dan 50 jaar ervaring in de glasbranche, voor deskundige bijstand in zulke situaties. We staan dag en nacht voor je klaar, zodat je altijd op ons kunt bouwen. Ons team biedt snelle en efficiënte ondersteuning en streeft ernaar om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn om de veiligheid van je huis of bedrijfspand te garanderen. In Geldermalsen focussen onze bekwame glaszetters primair op het repareren van je beschadigde ruit om zo spoedig mogelijk herstel te bieden. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan zorgen we voor een vervanging van de hoogste kwaliteit die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Voor spoedhulp in Geldermalsen zijn wij 24/7 bereikbaar op ons noodnummer

Glasschade is altijd onverwacht en komt ongelegen, maar in Geldermalsen staat Glasservice Noord klaar om je in dergelijke situaties bij te staan. Onze gekwalificeerde glaszetters zijn direct ter plekke om je te ondersteunen en de schade effectief in te perken. Onze lange staat van dienst en expertise hebben geleid tot een sterke reputatie in het snel en efficiënt adresseren van glasschade. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn de fundamenten van onze service. Voor betrouwbare en snelle oplossingen bij glasschade in Geldermalsen, is Glasservice Noord de aangewezen keuze.

Is je raam kapot in Geldermalsen? Bel met Glasservice Noord

Ben je in Geldermalsen of omstreken op zoek naar een vertrouwde glaszetter? Glasservice Noord is al meer dan 50 jaar een symbool van vakmanschap en duurzaamheid. Onze deskundigen richten zich eerst op grondige reparaties en gaan alleen over tot het vervangen van het glas als dat noodzakelijk is, om jou een snelle en efficiënte service te verzekeren. Ontdek de uitmuntende kwaliteit van onze service en begrijp waarom Glasservice Noord in Geldermalsen en de wijde omgeving wordt geprezen om zijn voortreffelijke behandeling van glasschade.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Geldermalsen binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade in Geldermalsen, Raam kapot in Geldermalsen

Waarom Glasservice Noord in Geldermalsen?

Glasservice Noord is je betrouwbare partner op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en vakmanschap. Onze deskundige glaszetters staan altijd klaar voor noodsituaties en bieden gepersonaliseerd advies voor al je glasbehoeften, of het nu voor je woning of voor je bedrijfspand is. Vertrouw op de lokale expertise en decennialange ervaring van Glasservice Noord, jouw specialist in Geldermalsen voor glasschade, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ruit kapot in Geldermalsen? Bel met Glasservice Noord

Ben je in Geldermalsen of de omgeving op zoek naar een vakkundige glaszetter? Maak dan de keuze voor Glasservice Noord, het lokale bedrijf dat hoog inzet op duurzaamheid en vakbekwaamheid. Onze ervaren glaszetters concentreren zich eerst op minutieuze reparaties en gaan pas tot vervanging van het glas over als dat noodzakelijk is, zodat je verzekerd bent van een service die zowel snel als doeltreffend is. Ontdek zelf de uitzonderlijke kwaliteit van onze diensten en ervaar waarom Glasservice Noord in Geldermalsen en wijde omgeving wordt gewaardeerd om zijn excellente behandeling van glasschade.

Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over maxresdefault
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.