info@glasservicenoord.nl |

Glasschade in
Hedel

Binnen 30 minuten hulp in Hedel!

Zoek je met spoed een ervaren glaszetter in Hedel? Bel Glasservice Noord, wij kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Jan de Groot

Glasservice Noord is een top bedrijf! Ze hebben zich aan alle afspraken gehouden.

5/5

5/5

Niels van Alebeek

Glasschade gekregen rond 20.15 uur. Gelijk gebeld en binnen 20 minuten was de monteur bij ons om het probleem op te lossen.

5/5

5/5

Donald van der Pol

Alle afspraken worden keurig netjes nagekomen, 5 sterren krijgen jullie van mij.

5/5

5/5

Demi van Oslo

Dit bedrijf hebben wij (helaas) al meerdere keren ingeschakeld! Altijd naar tevredenheid.

5/5

5/5

Raam kapot in Hedel – Bel direct Glasservice Noord

Confronteer je glasschade in Hedel? Doe een beroep op de expertise van Glasservice Noord, met een traditie van meer dan 50 jaar in de glasbranche, voor professionele ondersteuning in dergelijke noodgevallen. Onze service is 24/7 beschikbaar, waardoor je altijd op ons kunt vertrouwen. We zorgen voor snelle en doeltreffende assistentie, met het streven om binnen 30 minuten bij je te zijn om de veiligheid van je woon- of bedrijfsruimte te herstellen. In Hedel richten onze vaardige glaszetters zich eerst en vooral op het herstellen van je beschadigde ruit, om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Indien herstel niet haalbaar is, bieden we een vervanging van topkwaliteit, nauw afgestemd op jouw unieke situatie.

Kies voor Glasservice Noord voor betrouwbare en vakkundige aanpak van glasschade in Hedel.

Voor dringende assistentie bij glasschade in Hedel, staat ons team 24/7 klaar

Glasschade treft je altijd onverwachts en is nooit welkom, maar in Hedel biedt Glasservice Noord je betrouwbare ondersteuning in zulke momenten. Onze bevoegde glaszetters zijn binnen 30 minuten ter plaatse om je bij te staan en de impact van de schade effectief te reduceren. Dankzij onze uitgebreide ervaring en toewijding hebben we een sterke reputatie opgebouwd in het snel en vakkundig oplossen van glasschade. Jouw veiligheid en tevredenheid staan centraal in alles wat we doen. Kies voor Glasservice Noord voor oplossingen voor glasschade in Hedel.

Is je ruit gebroken in Hedel? Bel 073 - 641 74 39

Zoek je een betrouwbare glaszetter in Hedel of in Kerkdriel of Velddriel? Kies voor Glasservice Noord, al meer dan 50 jaar een baken van vakbekwaamheid en duurzaamheid. Onze glas specialisten focussen zich op zorgvuldige reparaties en overwegen pas het vervangen van het glas wanneer strikt noodzakelijk, zodat je verzekerd bent van een snelle en effectieve service. Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van onze diensten en ontdek waarom Glasservice Noord in Hedel en omgeving hoog aangeschreven staat voor zijn superieure aanpak van glasschade.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Hedel binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade Hedel, Glasservice Noord Den Bosch, Raam kapot in Hedel

Waarom de keuze voor Glasservice Noord?

Glasservice Noord staat in Hedel bekend als een vertrouwd glaszetters bedrijf t op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en vakmanschap. Onze ervaren glaszetters zijn altijd beschikbaar voor urgente situaties en bieden maatwerkadvies voor al je glasvereisten, of het nu gaat om je particuliere woning of je zakelijke pand. Vertrouw op onze lokale knowhow en jarenlange ervaring als jouw specialist in Hedel voor glasschade. 

Glasschade in Hedel? Neem contact op met Glasservice Noord

Zoek je een deskundige glaszetter in Hedel of in de nabije regio? Kies dan voor Glasservice Noord, het lokale bedrijf dat een voorbeeld is op het gebied van duurzaamheid en vakmanschap. Onze bekwame glaszetters richten zich in eerste instantie op nauwkeurige reparaties, en overwegen vervanging van het glas alleen wanneer het absoluut noodzakelijk is. Dit zorgt ervoor dat je kunt rekenen op een service die zowel efficiënt als snel is. Ontdek de superieure kwaliteit van onze diensten en begrijp waarom Glasservice Noord in Hedel en de omringende gebieden hoog staat aangeschreven voor zijn voortreffelijke aanpak van glasschade.
Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over maxresdefault
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.