info@glasservicenoord.nl |

Glasschade in
Heesch

Binnen 30 minuten hulp in Heesch en omstreken

Zoek je met spoed een glaszetter in Heesch? Bel Glasservice Noord, wij kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Bas Kukken

Glasservice Noord gebeld i.v.m. glasschade door een klein ongelukje. Ze waren snel ter plaatse met een prima oplossing.

5/5

5/5

Koen Rijken

In één woord: FANTASTISCH

5/5

5/5

Anne de Laat

Snel ter plaatse en fijn geholpen door de monteur van Glasservivce Noord

5/5

5/5

Bart de Jongh

Glasschade aan onze achterdeur. Glasservice Noord heeft het goed opgelost. 

5/5

5/5

Glasschade in Hedel – Bel de experts van Glasservice Noord

Heb je te kampen met glasschade in Heesch? Vertrouw op de beproefde expertise van Glasservice Noord, een bedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar in de glasindustrie, voor deskundige hulp in dergelijke nood situaties. We zijn 24/7 bereikbaar, zodat je altijd kunt rekenen op onze ondersteuning. Ons team biedt snelle en effectieve hulp, met de intentie om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn om de veiligheid van je woning te waarborgen. In Heesch concentreren onze bedreven glaszetters zich primair op het herstellen van je beschadigde ruit om zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn, dan leveren we een vervanging van de hoogste kwaliteit die exact aansluit bij jouw specifieke noden.

Neem contact op met Glasservice Noord voor een betrouwbare en vakkundige behandeling van glasschade in Heesch.

Ons team staat in Heesch 24/7 paraat voor spoedhulp bij glasschade

Glasschade overkomt je altijd onaangekondigd en ongewenst, maar in Heesch zorgt Glasservice Noord voor betrouwbare steun in dergelijke situaties. Onze gekwalificeerde glaszetters zijn binnen 30 minuten ter plaatse om je te helpen en de impact van de schade doeltreffend te verminderen. Onze rijke ervaring en toewijding hebben bijgedragen aan onze solide reputatie in het snel en professioneel aanpakken van glasschade. Jouw veiligheid en tevredenheid vormen de kern van onze dienstverlening. Vertrouw op Glasservice Noord voor efficiënte oplossingen voor glasschade in Heesch.

Op zoek naar een vertrouwde glaszetter in Heesch, of in de omliggende gebieden zoals Oss? Kies voor Glasservice Noord, waar al meer dan 50 jaar vakmanschap en duurzaamheid centraal staan. Onze glasexperts richten zich eerst op nauwkeurige reparaties en besluiten alleen tot vervanging van het glas als het echt noodzakelijk is, waardoor je bent verzekerd van een service die zowel snel als efficiënt is. Beleef de superieure kwaliteit van onze diensten en begrijp waarom Glasservice Noord in Heesch en daarbuiten bekendstaat om zijn uitmuntende behandeling van glasschade.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Heesch binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade in Heesch - Glasservice Noord, Glasschade in Oss

Waarom kies je voor Glasservice Noord in Heesch?

Glasservice Noord heeft zich in Heesch gevestigd als een betrouwbare naam in de glaszettersbranche, met een sterke focus op duurzaamheid, veiligheid en vakbekwaamheid. Onze deskundige glaszetters staan altijd klaar om in te springen bij noodsituaties en leveren gepersonaliseerd advies voor al je glasbehoeften, of het nu voor je privéwoning of voor je bedrijfsruimte is. Vertrouw op onze lokale expertise en decennialange ervaring als jouw deskundige in Heesch voor het oplossen van glasschade.

Glasschade in Heesch? Bel met Glasservice Noord

Ben je op zoek naar een vakkundige glaszetter in Heesch of in de omliggende omgeving zoals Oss? Kies voor Glasservice Noord, het regionale bedrijf dat uitblinkt in duurzaamheid en vakmanschap. Onze ervaren glaszetters leggen de focus op precieze reparaties en besluiten pas tot het vervangen van glas als dat strikt noodzakelijk is, waardoor je verzekerd bent van een dienst die zowel doeltreffend als snel is. Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van onze dienstverlening en zie zelf waarom Glasservice Noord in Heesch en daarbuiten hoog wordt gewaardeerd voor zijn uitmuntende behandeling van glasschade.

Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over maxresdefault
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.