info@glasservicenoord.nl |

Glasschade in
Kaatsheuvel

Binnen 30 minuten hulp in Kaatsheuvel en omstreken

Zoek je met spoed een glaszetter in Kaatsheuvel? Bel Glasservice Noord.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten (231)

4.8/5
Uitstekend

Sjaak Kort

Door stormschade een raam kapot gegaan. De monteurs van Glasservice Noord heeft het prima opgelost. 

5/5

5/5

Maria de Laat

Problemen met een aantal gebroken ruiten in ons huis. Glasservice Noord uit Den Bosch heeft de ruiten vervangen.

5/5

5/5

Albert De Leij

Snel ter plaatse en wij zijn goed geholpen door de monteur van Glasservice Noord uit Den Bosch.

5/5

5/5

Sophie de Waard

Helaas door inbraak met spoed een glaszetter nodig, via internet bij Glasservice Noord terecht gekomen. Super bedrijf!

5/5

5/5

Glasherstel in Kaatsheuvel? Bel met Glasservice Noord

Heb je te maken met glasschade in Kaatsheuvel en omgeving? Reken op de uitgebreide expertise en decennialange ervaring van Glasservice Noord, een gerenommeerd bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de glasindustrie. Wij bieden deskundige ondersteuning voor dergelijke dringende situaties. Onze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat je op elk moment van de dag op onze hulp kunt vertrouwen. Ons toegewijde team zet zich in voor snelle en efficiënte hulp, met de belofte om binnen 30 minuten ter plaatse te zijn om de veiligheid van je pand te garanderen. In Kaatsheuvel en omstreken leggen onze ervaren glaszetters zich toe op het herstellen van je beschadigde ruit om een snelle oplossing te bieden. Indien reparatie niet haalbaar is, bieden we een hoogwaardige vervanging aan, perfect afgestemd op jouw unieke behoeften.

Kies voor Glasservice Noord voor betrouwbare, professionele hulp bij glasschade in Kaatsheuvel en omgeving.

Onze monteurs staan in Kaatsheuvel 24/7 klaar voor spoedhulp bij glasschade

Glasschade komt altijd onverwacht en is nooit prettig, maar in Kaatsheuvel en omgeving biedt Glasservice Noord betrouwbare en snelle hulp bij deze vervelende situaties. Onze ervaren glaszetters staan binnen 30 minuten voor je deur om de schade te beoordelen en de impact ervan zo veel mogelijk te beperken. Onze jarenlange ervaring en toewijding hebben ons een uitstekende reputatie opgeleverd in het efficiënt en professioneel afhandelen van glasschade. Jouw veiligheid en tevredenheid zijn onze prioriteit. Kies voor de snelle en deskundige service van Glasservice Noord bij glasschade in Kaatsheuvel en omstreken.
Ben je in Kaatsheuvel of in nabijgelegen plaatsen zoals Loon op Zand op zoek naar een betrouwbare glaszetter? Overweeg dan Glasservice Noord, waar een traditie van meer dan 50 jaar vakbekwaamheid en toewijding de kern vormt van onze service. Onze deskundige glasprofessionals focussen zich primair op nauwkeurige reparaties en overwegen glasvervanging alleen wanneer het absoluut noodzakelijk is, zodat je verzekerd bent van een dienst die zowel doelmatig als vlot is. Maak kennis met de superieure kwaliteit van onze dienstverlening en ontdek waarom Glasservice Noord in Kaatsheuvel en de omliggende regio geroemd wordt voor zijn voortreffelijke aanpak van glasschade.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed in Kaatsheuvel binnen 30 minuten op locatie. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog diezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasherstel Kaatsheuvel, Glasschade Kaatsheuvel

Kies voor Glasservice Noord in Kaatsheuvel?

Glasservice Noord heeft zich in Kaatsheuvel gevestigd als een vooraanstaand bedrijf in de glaszettersbranche, met een nadrukkelijke focus op duurzaamheid, veiligheid en vakmanschap. Onze ervaren glaszetters zijn altijd paraat om direct te reageren op noodgevallen en bieden maatwerkadvies voor al je glasvereisten, of het nu gaat om je huis of je bedrijfspand. Doe een beroep op onze lokale expertise en jarenlange ervaring als jouw glasexpert in Kaatsheuvel voor professionele behandeling van glasschade.

Glaszetter nodig in Kaatsheuvel? Bel de spoedlijn

Op zoek naar een betrouwbare glaszetter in Kaatsheuvel of in de buurt, zoals in Loon op Zand? Kies dan voor Glasservice Noord, het lokale bedrijf dat bekendstaat om zijn duurzaamheid en deskundigheid. Onze bekwame glaszetters focussen zich voornamelijk op precieze reparaties en overwegen een glasvervanging alleen als dat absoluut noodzakelijk is. Dit zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een service die niet alleen efficiënt is, maar ook snel. Ontdek de uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening en ervaar zelf waarom Glasservice Noord in Kaatsheuvel en omstreken wordt geprezen voor zijn voortreffelijke aanpak van glasschade.
Bedrijfsvideo Glasservice Noord
Video afspelen over maxresdefault
Bekijk de bedrijfsvideo van Glasservice Noord

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.