info@glasservicenoord.nl |

Spoed bij glasschade in Rosmalen?

Binnen 30 minuten hulp in Rosmalen.

Zoek je met spoed een glaszetter in Rosmalen of omgeving? Bel direct met Glasservice Noord gevestig in Empel, vlakbij Rosmalen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Waarom Glasservice Noord?

Ervaringen van onze klanten in Rosmalen

4.8/5
Uitstekend

Hoedemakers bouw en ontwikkeling

Fijne service.  Het glas is goed vervangen en aardige monteurs! Gezellig gekletst met deze mannen 👍.

5/5

5/5

Jacqueline Goossen

Glaszetters; Goeie communicatie, zorgvuldig handelen, netjes gewerkt. Ook opruimen! Top

4/5

4/5

Heer Langendam

Opdracht super netjes en professioneel uitgevoerd. Helemaal tevreden!

5/5

5/5

Roel van Roessel

Prima service, alles netjes afgewerkt en afval opgeruimd. Vriendelijke mensen!

5/5

5/5

Glasbedrijf Rosmalen

Op zoek naar 24 uur glasservice in Rosmalen? Wij helpen de situatie veilig te maken na glasschade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme of een ongeluk. Bij spoed zijn we binnen 30 minuten bij jou op locatie. Onze monteurs proberen altijd eerst jouw kapotte raam duurzaam te herstellen. Is schadeherstel niet mogelijk? We zorgen voor een passende, kwalitatieve oplossing. Kortom, geen zorgen. We helpen jou naar een veilige situatie.

Glasservice Noord de betrouwbare partner voor glasschade in Rosmalen en omstreken. Bel 073 – 641 74 39.

Onze glaszetters zijn in Rosmalen 24/7 beschikbaar bij glasschade

Glasschade kan onverwacht optreden en zorgt altijd voor overlast, maar in Rosmalen en de omliggende regio biedt Glasservice Noord een betrouwbare oplossing voor snelle en doeltreffende hulp in dergelijke vervelende situaties. Onze deskundige glaszetters kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn om de schade zorgvuldig te beoordelen en de impact ervan zo veel mogelijk te beperken. Met onze uitgebreide ervaring hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in het efficiënt en professioneel verhelpen van glasschade. Wij stellen jouw veiligheid en tevredenheid altijd voorop. Voor snelle en vakkundige ondersteuning bij glasschade in Rosmalen en omstreken, kies je voor Glasservice Noord.

Zoek je in Rosmalen of in de nabijgelegen gebieden naar een betrouwbare glaszetter? Neem direct contact op met Glasservice Noord, waar meer dan 50 jaar aan vakmanschap en toewijding de basis vormen van onze dienstverlening. Onze gekwalificeerde glasexperts concentreren zich voornamelijk op zorgvuldige reparaties, waarbij ze het vervangen van glas alleen overwegen wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Dit zorgt ervoor dat je kunt rekenen op een dienst die niet alleen efficiënt, maar ook snel wordt uitgevoerd. Ervaar zelf de superieure kwaliteit van onze werkzaamheden en ontdek waarom Glasservice Noord in Rosmalen en de omliggende regio’s wordt geprezen voor zijn uitmuntende aanpak van glasschade.

Veelgestelde vragen

Het komt helaas wel eens voor: een barst in je raam. Neem bij glasschade zo snel mogelijk contact op met Glasservice Noord. Wij zorgen voor snel en vakkundig herstel of vervanging van je kapotte raam. Probeer grote glasscherven alvast voorzichtig op te ruimen, zodat mensen en dieren zich niet kunnen bezeren.

Ben je verzekerd voor glasschade? Neem dan alvast foto’s voor je verzekering. Wij dienen de rekening in bij de verzekeraar, zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Woon je in een huurwoning? Dan raden wij je aan eerst even contact op te nemen met je verhuurder. Hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de kosten, maar zal wellicht zelf iemand willen inschakelen voor het schadeherstel.

Bij spoedgevallen zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op: 073 – 641 74 39.

Onze monteurs zijn bij spoed binnen 30 minuten bij jou op locatie in Rosmalen. Glasservice Noord heeft vrijwel alle ramen op voorraad en een snelle levertijd. Zo kan je raam (in de meeste gevallen) nog dezelfde dag gerepareerd of vervangen worden. Bij noodgevallen zorgen we direct voor een veilige noodoplossing zodat het raam wind- en waterdicht is, tot het nieuwe glas geplaatst kan worden.

Je kunt je aanvullend verzekeren voor glasschade. Glasschade aan het raam, de schuifpui of lichtkoepel van je woning door bijvoorbeeld noodweer wordt bij een glasverzekering gedekt. Ook het glas in je woning, zoals van je douchecabine, valt vaak binnen de verzekering.

Maar let wel op: niet alle oorzaken van glasschade zijn verzekerd bij een glasverzekering. Is je glas gebroken door inbraak of brand? Dan is dit meestal iets voor je opstal- of inboedelverzekering. Zoek dus goed uit voor welke glasschade je verzekerd bent.

Ben je verzekerd voor glasschade? Dan handelen wij jouw administratieve zaken rondom de schade direct af met je verzekeraar. Zo hoef jij je hier niet druk om te maken. Glasservice Noord werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Zo zorgen wij ervoor dat jij snel geholpen wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

Glasschade in Rosmalen

Glasservice Noord in Rosmalen

Glasservice Noord focust zich op veiligheid, netjes werken en betrouwbaarheid. Wij bieden spoedservice in en rondom Rosmalen en geven persoonlijk advies voor het glaswerk van jouw woning. Waarom kies je voor Glasservice Noord?

Glasservice Noord, jouw betrouwbare hulp bij spoedreparatie

Met spoed op zoek naar een glasbedrijf in Rosmalen? Glasservice Noord is de partij voor vakkundig glasherstel. Onze monteurs kijken altijd eerst naar duurzaam herstel voordat ze overgaan op vervanging van het glas. Zo is de schade snel hersteld en krijg jij de beste service. Neem contact op voor informatie en ervaar zelf de service en kwaliteit van Glasservice Noord. 

DSC00912

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.