50 jarig bestaan Glasservice Noord

Al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken

Glasservice Noord in Den Bosch, met meer dan 50 jaar aan succesvolle dienstverlening! Sinds 11-11-1973 zijn wij een gevestigde naam in Den Bosch en omstreken, en we zijn trots op onze lange geschiedenis van uitstekende glaswerkzaamheden en klantenservice. Met een halve eeuw ervaring in onze branche weten we als geen ander hoe belangrijk het is om snel en professioneel en snel in te grijpen bij glasschade. Als uw ruiten beschadigd zijn, kunt u op ons rekenen om uw problemen snel op te lossen en uw eigendommen te beschermen. Voor Glasschade zijn wij 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer: 073 – 641 74 39.

Glasservice Noord 50 jarig bestaan, Den Bosch, Glasschade, Glasbedrijf Den Bosch, Glasschade bedrijf inschakelen, Empel, Rosmalen, Vught

Ons toegewijde team van glaszetters staat altijd klaar om u te helpen met hoogwaardige glasherstel- en vervangingsdiensten. We begrijpen dat glasschade onverwacht kan gebeuren en daarom bieden we een snelle respons in Den Bosch en de omliggende gebieden.

Of het nu gaat om een gebroken raam, lekke isolatieruiten, of andere glasschade, Glasservice Noord is uw betrouwbare partner. We werken met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw glaswerk weer in topconditie is.

Als u op zoek bent naar professionele glasreparatie- en vervangingsdiensten in Den Bosch, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en deskundige oplossing. Laat ons u helpen zoals we dat al meer dan 50 jaar doen!

Wij danken onze gewaardeerde klanten voor hun vertrouwen in ons gedurende al die jaren, en we kijken ernaar uit om nog vele jaren van uitmuntendheid te bieden. Voor al uw glasschadebehoeften, denk aan Glasservice Noord – uw vertrouwde naam in Den Bosch en omstreken.


Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe Werkbus Glasservice Noord

Uitbreiding wagenpark

Wij hebben ons wagenpark uit mogen bereiden om u een nog snellere service te kunnen bieden, de kleur rood blijft natuurlijk in het straatbeeld. Glasservice Noord, verstand van glas al meer dan 50 jaar.

Lees verder »
fineo logo

Private installer

FINEO werkt met een netwerk van gecertificeerde installateurs om hun beglazing en ramen te plaatsen. Dit netwerk garandeert een kwaliteitsvolle plaatsing. Glasservice Noord is een van de trotse private installateurs van FINEO.

Lees verder »

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.