Uitbreiding wagenpark

Nieuwe bus van Glasservice Noord in ons wagenparkNieuwe Werkbus Glasservice Noord


Wij hebben ons wagenpark uit mogen bereiden om u een nog snellere service te kunnen bieden, onze huiskleur rood blijft natuurlijk in het straatbeeld. Glasservice Noord in Den Bosch, verstand van glas al ruim 50 jaar.


Glasservice Noord heeft recentelijk een belangrijke investering gedaan door het wagenpark uit te breiden. Deze strategische stap zorgt ervoor dat we onze klanten nog sneller van dienst kunnen zijn. Onze opvallende, rode voertuigen zijn al meer dan een halve eeuw een vertrouwd beeld in de regio, en deze traditie zetten we met trots voort. Terwijl de wereld verandert, blijven onze kernwaarden van snelheid, betrouwbaarheid en vakmanschap ongewijzigd.

Met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar in de glasindustrie, staat Glasservice Noord bekend om zijn deskundigheid en toewijding. Onze deskundige glaszetters zijn niet alleen getraind in de nieuwste technieken, maar begrijpen ook het belang van klantenservice. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of een complex project, onze teams werken efficiënt en met respect voor uw ruimte en tijd. Onze uitbreiding is meer dan alleen een groei in aantallen; het is een belofte aan onze klanten om de kwaliteit en service te blijven bieden die zij van ons gewend zijn.

Gerelateerde nieuwsberichten

Glasservice Noord 50 jarig bestaan, Den Bosch, Glasschade, Glasbedrijf Den Bosch, Glasschade bedrijf inschakelen, Empel, Rosmalen, Vught

50 jarig bestaan Glasservice Noord

Glasservice Noord in Den Bosch, met meer dan 50 jaar aan succesvolle dienstverlening! Sinds 11-11-1973 zijn wij een gevestigde naam in Den Bosch en omstreken, en we zijn trots op onze lange geschiedenis van uitstekende glaswerkzaamheden en klantenservice.

Lees verder »
fineo logo

Private installer

FINEO werkt met een netwerk van gecertificeerde installateurs om hun beglazing en ramen te plaatsen. Dit netwerk garandeert een kwaliteitsvolle plaatsing. Glasservice Noord is een van de trotse private installateurs van FINEO.

Lees verder »

Op vakantie

Tijdens de bouwvak zijn wij van vrijdag 28 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor spoed zijn wij uiteraard wel bereikbaar. Je kunt ons bij spoed telefonisch (073 – 203 38 16) of per mail (info@glasservicenoord.nl) bereiken.